Czas Przygotowania: 30 min
Typ posiłku:
Przystawki
Sałatki i Sosy do Sałatek
Oceń:
Średnia ocena Użytkowników FatSecret
|
przez użytkownika: amm1114
Japanese Cucumber Salad
A healthy make-over salad with terrific authentic Japanese flavors.
Składniki
Wskazówki
- The cucumbers can be peeled, cut lengthwise, seeded, and sliced into thin half moons.
- In a large bowl, combine cucumbers and salt; mix well.
- Add sugar, soy sauce, rice wine vinegar, and sesame oil; mix well.
- Sprinkle with sesame seed and mix.
- Let marinate for 20 minutes before serving.
- To serve, divide salad among individual chilled plates.
853 użytkowników dodało ten przepis do swoich książek kucharskich.
|
Recenzje
soy sauce has too much gluten to be considered safe for celiacs... be warned!
22 paź 16 przez użytkownika: effivd
|
This is delish - I used low sodium soy sauce which cuts the sodium level but doesn't affect the taste.
28 lip 14 przez użytkownika: cmlynn
|
So, so good.
10 sty 14 przez użytkownika: rhea_rose
|
Why not use sugar substitute, cut salt to 1/4 tsp and use low sodium soy sauce. I also have B/P issue so must watch sodium but it seems like a whole tsp of salt is a lot
30 kwi 13 przez użytkownika: gmcclune001
|
This sounds great. I think I'll try using low sodium soy sauce and trimming back the added salt. Should be just as good.
17 lip 11 przez użytkownika: MKreush
|
If you are on Atkins then the sodium should be fine unless your doctor says low salt for you. You can by lower sodium soy sauce. I made this using O carb sweetener and cut the seeds in half and it was wonderful and only it like 2.5 net carbs. If you are not yet able to have soy then don't add any soy sauce and if you are not able to have seeds then don't use seeds. Cucumbers, sweetener and vinegar is wonderful all by itself. You can also add sliced onion to this if you need to use up your net carb allowance.
03 cze 11 przez użytkownika: Giapets
|
nice <3
06 maj 11 przez użytkownika: AnaAire
|
I'm planning to try it. I will replay soy sauce with low sodium soy and the sugar with honey. I will let you all know how it tastes.
20 kwi 11 przez użytkownika: Newness
|
I really love this recipe! Substituted 3 tsp. of sugar for 3 drops sucralose and cut the salt down to 1/2 tsp. (personal taste) - overall, yummy! Will be making this again!
11 kwi 11 przez użytkownika: dreama
|
This is so very very good always!
29 mar 11 przez użytkownika: jamina1
|
|
|
|
|
Zrecenzuj ten przepis
Musisz się zalogować, aby ocenić ten przepis. Kliknij tutaj, aby się zalogować
|
|
|
Znajdź Więcej Przepisów
|
Sortuj według Typ Posiłku
Przystawki
Sałatki i Sosy do Sałatek
Najnowsze Przepisy
Prosty, miękki i smaczny przepis.
|
Słodka i kremowa przekąska.
|
Przepis prosty, smaczny i niskowęglowodanowy.
|
Kremowe i smaczne danie na lunch.
|
|
Prześlij Przepis
Podsumowanie Wartości Odżywczych:
|
|
Jest 45 kalorii w 1 porcji Japanese Cucumber Salad.
|
|
Podział Kalorii: 41% tłusz, 51% węglo, 8% białk. |
|
Wartość Odżywcza
Porcja
na porcje
Energia
187 kJ
2%
45 kcal
Tłuszcze
2,04g
3%
Tłuszcz Nasycony
0,297g
1%
Tłuszcze Trans
0g
Tłuszcz Jednonienasycony
0,77g
Tłuszcz Wielonienasycony
0,87g
Węglowodany
5,8g
2%
Cukier
4,09g
5%
Błonnik
0,5g
Białko
0,89g
2%
Sól
2,02g
34%
Cholesterol
0mg
Potas
94mg
5%
Podział Kalorii:
Węglowodany (51%)
Tłuszcze (41%)
Białko (8%)
|
|
* Na podstawie GDA 2000 kalorii
|