Dodaj do mojej Książki Kucharskiej
Dodaj do Dziennika Żywności
Dają:
12 porcja (e)
Czas Przygotowania:
15 min
Czas Gotowania:
50 min
Typ posiłku:
Pieczywa & Wyroby Piekarnicze
Lunch
Oceń:
Average FatSecret member ranking Średnia ocena Użytkowników FatSecret
przez użytkownika: Gerda Maritz

Banting Seed Loaf

A healthy bread recipe.

Składniki

Wskazówki

  1. Grind all the seeds and mix the dry ingredients together.
  2. Mix the wet ingredients together and combine with the dry ingredients.
  3. Pour the mixture into a greased loaf tin and bake for 180 °C for 50 minutes.
149 użytkowników dodało ten przepis do swoich książek kucharskich.
 


     
 

Zrecenzuj ten przepis



Musisz się zalogować, aby ocenić ten przepis. Kliknij tutaj, aby się zalogować
 

Znajdź Więcej Przepisów

Sortuj według Typ Posiłku

Pieczywa & Wyroby Piekarnicze Lunch

Najnowsze Przepisy

przez użytkownika: dagna.czajkowska
Chleb niskosłodzony i niskokaloryczny.
przez użytkownika: Furmanka86
Szybkie i łatwe śniadanie.
przez użytkownika: diesiulik
Kremowe i smaczne danie na lunch.
przez użytkownika: ElwirkaP
Pyszne, lekkie i pięknie zielone.

Prześlij Przepis

Podsumowanie Wartości Odżywczych:

Jest 259 kalorii w 1 porcji Banting Seed Loaf.
Podział Kalorii: 68% tłusz, 16% węglo, 16% białk.

Wartość Odżywcza
Porcja
na porcje
na porcje
% RWS*
Energia
1083 kJ
13%
259 kcal
Tłuszcze
20,55g
29%
Tłuszcz Nasycony
2,409g
12%
Tłuszcz Jednonienasycony
3,635g
Tłuszcz Wielonienasycony
4,722g
Węglowodany
10,72g
4%
Cukier
1,56g
2%
Błonnik
6,9g
Białko
10,83g
22%
Sól
0,83g
14%
Cholesterol
129mg
Potas
104mg
5%
* Referencyjna wartość spożycia dla przeciętnej osoby dorosłej (8400 kJ / 2000 kcal)
13%
z GDA *
(259 cal)
13% GDA
Podział Kalorii:
 
Węglowodany (16%)
 
Tłuszcze (68%)
 
Białko (16%)
* Na podstawie GDA 2000 kalorii

Pobierz aplikację
    
© 2024 FatSecret. Wszelkie prawa zastrzeżone.