Czas Przygotowania: 15 min
Czas Gotowania: 50 min
Typ posiłku:
Pieczywa & Wyroby Piekarnicze
Lunch
Oceń:
Średnia ocena Użytkowników FatSecret
|
A healthy bread recipe.
Składniki
Wskazówki
- Grind all the seeds and mix the dry ingredients together.
- Mix the wet ingredients together and combine with the dry ingredients.
- Pour the mixture into a greased loaf tin and bake for 180 °C for 50 minutes.
149 użytkowników dodało ten przepis do swoich książek kucharskich.
|
|
|
|
|
Zrecenzuj ten przepis
Musisz się zalogować, aby ocenić ten przepis. Kliknij tutaj, aby się zalogować
|
|
|
Znajdź Więcej Przepisów
|
Sortuj według Typ Posiłku
Pieczywa & Wyroby Piekarnicze
Lunch
Najnowsze Przepisy
Chleb niskosłodzony i niskokaloryczny.
|
Szybkie i łatwe śniadanie.
|
Kremowe i smaczne danie na lunch.
|
Pyszne, lekkie i pięknie zielone.
|
|
Prześlij Przepis
Podsumowanie Wartości Odżywczych:
|
|
Jest 259 kalorii w 1 porcji Banting Seed Loaf.
|
|
Podział Kalorii: 68% tłusz, 16% węglo, 16% białk. |
|
Wartość Odżywcza
Porcja
na porcje
Energia
1083 kJ
13%
259 kcal
Tłuszcze
20,55g
29%
Tłuszcz Nasycony
2,409g
12%
Tłuszcz Jednonienasycony
3,635g
Tłuszcz Wielonienasycony
4,722g
Węglowodany
10,72g
4%
Cukier
1,56g
2%
Błonnik
6,9g
Białko
10,83g
22%
Sól
0,83g
14%
Cholesterol
129mg
Potas
104mg
5%
Podział Kalorii:
Węglowodany (16%)
Tłuszcze (68%)
Białko (16%)
|
|
* Na podstawie GDA 2000 kalorii
|