Dodaj do mojej Książki Kucharskiej
Dodaj do Dziennika Żywności
Dają:
4 porcja (e)
Czas Przygotowania:
8 min
Czas Gotowania:
5 min
Typ posiłku:
Sałatki i Sosy do Sałatek
Przekąski
Lunch
Oceń:
Average FatSecret member ranking Średnia ocena Użytkowników FatSecret
przez użytkownika: fitnestatka

Еврейский Салат

Эта очень простая закуска.

Składniki

Wskazówki

  1. Сварить яйца. Остудить и натереть на терке.
  2. Плавленный сыр тоже натереть на терке.
  3. Добавить сметану, измельченный чеснок и перемешать.
105 użytkowników dodało ten przepis do swoich książek kucharskich.
 

Recenzje 
"как натереть плавленный сыр на терке? :D " положить в холодильник, подморозить, а потом натереть.
user vote
20 sie 15 przez użytkownika: Kvazimorda
как натереть плавленный сыр на терке? :D
user vote
20 lip 15 przez użytkownika: NortSK

     
 

Zrecenzuj ten przepis



Musisz się zalogować, aby ocenić ten przepis. Kliknij tutaj, aby się zalogować
 

Znajdź Więcej Przepisów

Sortuj według Typ Posiłku

Sałatki i Sosy do Sałatek Przekąski Lunch

Najnowsze Przepisy

przez użytkownika: gryziia
Smaczne naleśniki, które zaskoczą cię swoim smakiem.
przez użytkownika: agatek_r
Przepis na miękki, smaczny i niskowęglowodanowy.
przez użytkownika: Furmanka86
Szybkie i łatwe śniadanie.
przez użytkownika: dagna.czajkowska
Chleb niskosłodzony i niskokaloryczny.

Prześlij Przepis

Podsumowanie Wartości Odżywczych:

Jest 176 kalorii w 1 porcji Еврейский Салат.
Podział Kalorii: 70% tłusz, 8% węglo, 21% białk.

Wartość Odżywcza
Porcja
na porcje
na porcje
% RWS*
Energia
737 kJ
9%
176 kcal
Tłuszcze
13,67g
20%
Tłuszcz Nasycony
1,205g
6%
Tłuszcz Jednonienasycony
1,503g
Tłuszcz Wielonienasycony
0,525g
Węglowodany
3,52g
1%
Cukier
0,43g
0%
Błonnik
0g
Białko
9,36g
19%
Sól
0,26g
4%
Cholesterol
156mg
Potas
52mg
3%
* Referencyjna wartość spożycia dla przeciętnej osoby dorosłej (8400 kJ / 2000 kcal)
9%
z GDA *
(176 cal)
9% GDA
Podział Kalorii:
 
Węglowodany (9%)
 
Tłuszcze (70%)
 
Białko (21%)
* Na podstawie GDA 2000 kalorii

Pobierz aplikację
    
© 2024 FatSecret. Wszelkie prawa zastrzeżone.