Ostatnie Wpisy Żywności i Ćwiczeń
maj 2019 |
śr. 1: |
163 *
|
12%
|
Tłusz: |
|
Białk: |
|
Węglo: |
1,73g |
|
7,56g |
|
30,10g |
|
-
|
-
|
kwiecień 2019 |
wt. 30: |
1274 *
|
91%
|
Tłusz: |
|
Białk: |
|
Węglo: |
43,04g |
|
74,58g |
|
152,78g |
|
-
|
-
|
pon. 29: |
1268 *
|
91%
|
Tłusz: |
|
Białk: |
|
Węglo: |
37,16g |
|
99,26g |
|
138,62g |
|
-
|
-
|
marzec 2019 |
wt. 5: |
1171 *
|
84%
|
Tłusz: |
|
Białk: |
|
Węglo: |
29,62g |
|
78,02g |
|
150,94g |
|
-
|
-
|
pon. 4: |
1157 *
|
83%
|
Tłusz: |
|
Białk: |
|
Węglo: |
20,30g |
|
87,69g |
|
152,60g |
|
-
|
-
|
luty 2019 |
śr. 13: |
263 *
|
19%
|
Tłusz: |
|
Białk: |
|
Węglo: |
9,20g |
|
9,90g |
|
39,00g |
|
-
|
-
|
styczeń 2019 |
wt. 22: |
1301 *
|
93%
|
Tłusz: |
|
Białk: |
|
Węglo: |
33,66g |
|
72,66g |
|
173,76g |
|
-
|
-
|
pon. 21: |
1216 *
|
87%
|
Tłusz: |
|
Białk: |
|
Węglo: |
32,44g |
|
100,17g |
|
132,23g |
|
-
|
-
|
pt. 18: |
872 *
|
62%
|
Tłusz: |
|
Białk: |
|
Węglo: |
13,07g |
|
55,17g |
|
136,65g |
|
-
|
-
|
czw. 17: |
1234 *
|
88%
|
Tłusz: |
|
Białk: |
|
Węglo: |
25,23g |
|
66,24g |
|
181,36g |
|
-
|
-
|
śr. 16: |
1193 *
|
85%
|
Tłusz: |
|
Białk: |
|
Węglo: |
35,34g |
|
82,44g |
|
140,06g |
|
-
|
-
|
wt. 15: |
1282 *
|
92%
|
Tłusz: |
|
Białk: |
|
Węglo: |
35,45g |
|
92,71g |
|
157,04g |
|
-
|
-
|
pon. 14: |
1283 *
|
92%
|
Tłusz: |
|
Białk: |
|
Węglo: |
33,56g |
|
82,58g |
|
180,21g |
|
-
|
-
|
śr. 9: |
938 *
|
67%
|
Tłusz: |
|
Białk: |
|
Węglo: |
16,39g |
|
30,84g |
|
173,91g |
|
-
|
-
|
wt. 8: |
1263 *
|
90%
|
Tłusz: |
|
Białk: |
|
Węglo: |
29,50g |
|
79,07g |
|
169,66g |
|
-
|
-
|
pon. 7: |
103 *
|
7%
|
Tłusz: |
|
Białk: |
|
Węglo: |
0,39g |
|
6,15g |
|
17,08g |
|
-
|
-
|
grudzień 2018 |
czw. 27: |
280 *
|
20%
|
Tłusz: |
|
Białk: |
|
Węglo: |
9,30g |
|
13,20g |
|
34,05g |
|
-
|
-
|
pt. 21: |
1341 *
|
96%
|
Tłusz: |
|
Białk: |
|
Węglo: |
26,69g |
|
70,04g |
|
201,59g |
|
-
|
-
|
czw. 20: |
1259 *
|
90%
|
Tłusz: |
|
Białk: |
|
Węglo: |
40,49g |
|
76,92g |
|
147,45g |
|
-
|
-
|
śr. 19: |
1297 *
|
93%
|
Tłusz: |
|
Białk: |
|
Węglo: |
28,54g |
|
84,76g |
|
181,52g |
|
-
|
-
|
|
|