Baza danych żywności i licznik kalorii  

Valsoia

Soyadrink Calcio

Ta oferta została zarchiwizowana ponieważ produkt lub żywność są przeterminowane lub nie są już dostępne. Aby znaleźć aktualną alternatywę, sprawdź jeden z poniżej podlinkowanych powiązanych produktów żywnościowych.
Wartość Odżywcza
Porcja
100 ml
na porcje
% RWS*
Energia
188 kJ
2%
45 kcal
Tłuszcze
2,00g
3%
Tłuszcz Nasycony
0,400g
2%
Tłuszcz Jednonienasycony
0,500g
Tłuszcz Wielonienasycony
1,100g
Węglowodany
3,40g
1%
Cukier
2,90g
3%
Białko
3,30g
7%
Sól
0,00g
0%
Cholesterol
0mg
* Referencyjna wartość spożycia dla przeciętnej osoby dorosłej (8400 kJ / 2000 kcal)
Ostatnia aktualizacja: 02 lut 11 06:40 AM
2%
z GDA *
(45 cal)
2% GDA
Podział Kalorii:
 
Węglowodany (31%)
 
Tłuszcze (40%)
 
Białko (29%)
* Na podstawie GDA 2000 kalorii

Podsumowanie Wartości Odżywczych:

Kal
45
Tłusz
2g
Węglo
3,4g
Białk
3,3g
Jest 45 kalorii w 100 ml.
Podział Kalorii: 40% tłusz, 30% węglo, 29% białk.

Więcej produktów z Valsoia:

Mleko Migdałowe
Burger
Pasta Kanapkowa Classic
Mleko Ryżowe
Rice Drink Bio
  Zobacz Więcej

Inny rodzaj Mleko Sojowe:

Czekoladowe Mleko Sojowe
Mleko Sojowe (Wzbogacone Wapniem)
Mleko Sojowe
  Zobacz Więcej Info o Wartościach Odżywczych o Mleko Sojowe
Wyszukiwarka Żywności

Ostatnio Spożyta Żywność:

Milbona Soja Drink
Carrefour BIO Napój Sojowy
Natumi Soya Barista Kokos
Go Vege Napój Sojowy Waniliowy
Sonko Napój Owsiany
Joya Protein Mandel-Almond


Zauważ, że niektóre pokarmy mogą być nieodpowiednie dla niektórych osób, zalecamy byś zasięgnął porady lekarza przed rozpoczęciem utraty wagi. Informacje zawarte na tej stronie są przedstawione w dobrej wierze i wierzymy że są prawidłowe,jakkolwiek FatSecret nie udziela żadnych gwarancji co do kompletności i dokładności, a wszystkie informacje, w tym informacje o wartościach odżywczych, są używany przez ciebie na własne ryzyko. Wszystkie znaki towarowe, prawa autorskie i inne formy własności intelektualnej są własnością ich właścicieli.
Pobierz aplikację
    
© 2024 FatSecret. Wszelkie prawa zastrzeżone.