Baza danych żywności i licznik kalorii |
|
|
Wartość Odżywcza
Porcja
1 porcja
Energia
18083 kJ
216%
4322 kcal
Tłuszcze
322,63g
461%
Tłuszcz Nasycony
27,952g
140%
Tłuszcze Trans
0g
Tłuszcz Jednonienasycony
0,204g
Tłuszcz Wielonienasycony
2,397g
Węglowodany
95,01g
37%
Cukier
38,89g
43%
Błonnik
21,1g
Białko
271,53g
543%
Sól
0,85g
14%
Cholesterol
140mg
Potas
3290mg
165%
Ostatnia aktualizacja: 02 wrz 24 09:39 AM
Podział Kalorii:
Węglowodany (9%)
Tłuszcze (66%)
Białko (25%)
|
|
* Na podstawie GDA 2000 kalorii
|
|
Podsumowanie Wartości Odżywczych:
Kal
4322
|
|
Tłusz
322,63g
|
|
Węglo
95,01g
|
|
Białk
271,53g
|
Jest 4322 kalorii w 1 porcji Куриные бедра тушёные с грибами луком и морковью.
|
Podział Kalorii: 66% tłusz, 9% węglo, 25% białk. |
Podobna Żywność:
Szukałeś Куриные бедра тушёные с грибами луком и морковью. Czy miałeś na myśli:
Zupa Krem z Selera
|
Mięso z Piersi Przepiórki
|
Skrzydło z Indyka
|
Mięso z Gęsi
|
Przystawka z Zielonej Fasolki
|
Jogurt Waniliowy lub Cytrynowy (Beztłuszczowy z Niskokalorycznym Słodzikiem)
|
Ananasy (Kawałki Owoców i Płyn,w Lekkie Syropie, z Puszki)
|
Zupa Pomidorowa (w Puszce, Skondensowana)
|
Mleko (Beztłuszczowe z Dodatkiem Witaminy A i Białka)
|
Kompot z Jabłek
|
Ananas (Kawałki Owoców i Płyn, w Soku, z Puszki)
|
Mleko (z Obniżoną Zawartością Tłuszczu 2% Tłuszczu, z Dodatkiem Witaminy A)
|
Sok Jabłkowy (w Puszce lub Butelce)
|
Białe Mięso z Kurczaka (do Upieczenia)
|
Substytut Śmietany (w Proszku)
|
Mięso z Piersi Indyka
|
Brzoskwinie (Kawałki Owoców i Płyn, w Bardzo Lekkim Syropie, z Puszki)
|
Sok Cytrynowy (w Puszce lub Butelce)
|
Zielone Oliwki (Marynowane, z Puszki lub Butelkowane)
|
Szparagi (Odsączone, z Puszki)
|
|
Zobacz Więcej |
|
|
Wyszukiwarka Żywności
|
|
|
|
Zauważ, że niektóre pokarmy mogą być nieodpowiednie dla niektórych osób, zalecamy byś zasięgnął porady lekarza przed rozpoczęciem utraty wagi. Informacje zawarte na tej stronie są przedstawione w dobrej wierze i wierzymy że są prawidłowe,jakkolwiek FatSecret nie udziela żadnych gwarancji co do kompletności i dokładności, a wszystkie informacje, w tym informacje o wartościach odżywczych, są używany przez ciebie na własne ryzyko. Wszystkie znaki towarowe, prawa autorskie i inne formy własności intelektualnej są własnością ich właścicieli.