Baza danych żywności i licznik kalorii  

Alpenhain

Baked Mozzarella Sticks

Wartość Odżywcza
Porcja
100 g
na porcje
% RWS*
Energia
1092 kJ
13%
261 kcal
Tłuszcze
14,00g
20%
Tłuszcz Nasycony
6,200g
31%
Węglowodany
21,00g
8%
Cukier
3,80g
4%
Białko
12,00g
24%
Sól
1,40g
23%
* Referencyjna wartość spożycia dla przeciętnej osoby dorosłej (8400 kJ / 2000 kcal)
Czy te informacje są niedokładne lub niekompletne? Kliknij tutaj by edytować.
Ostatnia aktualizacja: 18 maj 22 12:17 AM
13%
z GDA *
(261 cal)
13% GDA
Podział Kalorii:
 
Węglowodany (32%)
 
Tłuszcze (49%)
 
Białko (19%)
* Na podstawie GDA 2000 kalorii

Zdjęcia

 
 

Podsumowanie Wartości Odżywczych:

Kal
261
Tłusz
14g
Węglo
21g
Białk
12g
Jest 261 kalorii w 100 g.
Podział Kalorii: 49% tłusz, 33% węglo, 19% białk.

Więcej produktów z Alpenhain:

Baked Mozzarella Sticks with Tomato Sauce
  Zobacz wszystkie Alpenhain Produkty

Inny rodzaj Ser:

Ser Colby Jack
Sera Cheddar lub Colby z Obniżoną Zawartością Tłuszczu
Ser Szwajcarski
Ser Provolone
Ser Amerykański
Ser Cheddar
  Zobacz Więcej Info o Wartościach Odżywczych o Ser
Wyszukiwarka Żywności

     
 

Dodaj tę pozycję do mój dziennik żywności

Data:
Posiłek:
Opis:
Ilość:
 g
 

Ostatnio Spożyta Żywność:

Miletto Ser Topiony Gouda w Plastrach
Carrefour Ricotta Ser Owczy Dojrzały
Carrefour Ser Dorblu Classic
Delikate Serek Typu Cypryjskiego Grillowy
Mio Delizzi Serek Homogenizowany Waniliowy
Italiamo Mascarpone z Gorgonzolą


Zauważ, że niektóre pokarmy mogą być nieodpowiednie dla niektórych osób, zalecamy byś zasięgnął porady lekarza przed rozpoczęciem utraty wagi. Informacje zawarte na tej stronie są przedstawione w dobrej wierze i wierzymy że są prawidłowe,jakkolwiek FatSecret nie udziela żadnych gwarancji co do kompletności i dokładności, a wszystkie informacje, w tym informacje o wartościach odżywczych, są używany przez ciebie na własne ryzyko. Wszystkie znaki towarowe, prawa autorskie i inne formy własności intelektualnej są własnością ich właścicieli.
Pobierz aplikację
    
© 2024 FatSecret. Wszelkie prawa zastrzeżone.