Baza danych żywności i licznik kalorii  
Wartość Odżywcza
Porcja
100 g
na porcje
% RWS*
Energia
234 kJ
3%
56 kcal
Tłuszcze
2,00g
3%
Tłuszcz Nasycony
-
Węglowodany
1,50g
1%
Cukier
1,00g
1%
Białko
8,00g
16%
Sól
-
* Referencyjna wartość spożycia dla przeciętnej osoby dorosłej (8400 kJ / 2000 kcal)
Czy te informacje są niedokładne lub niekompletne? Kliknij tutaj by edytować.
Ostatnia aktualizacja: 21 cze 24 02:22 PM
3%
z GDA *
(56 cal)
3% GDA
Podział Kalorii:
 
Węglowodany (11%)
 
Tłuszcze (32%)
 
Białko (57%)
* Na podstawie GDA 2000 kalorii

Zdjęcia

 
 

Podsumowanie Wartości Odżywczych:

Kal
56
Tłusz
2g
Węglo
1,5g
Białk
8g
Jest 56 kalorii w 100 g.
Podział Kalorii: 32% tłusz, 11% węglo, 57% białk.

Podobne Jogurt z Bakoma:

Ave Vege Truskawka Poziomka
Botanicals Jogurt Z Morelą Miodem I Rozmarynem
Twist Waniliowy
Jogurt Islandzki
Jogurt Kremowy z Kawałkami Mlecznej Czekolady
Jogurt Naturalny Typ Turecki
  Zobacz Więcej Produktów z BakomaJogurt

Więcej produktów z Bakoma:

Kefir Protein
Skyr Men Protein Ciastka z Czekoladą
Maxi Meal
  Zobacz wszystkie Bakoma Produkty

Inny rodzaj Jogurt:

Niskotłuszczowy Zwykły Jogurt
Zwykły Jogurt
Beztłuszczowy Zwykły Jogurt
Zwykły Jogurt (Niskotłuszczowy)
Jogurt Owocowy (Beztłuszczowy)
Jogurt Waniliowy (Niskotłuszczowy)
  Zobacz Więcej Info o Wartościach Odżywczych o Jogurt
Wyszukiwarka Żywności

     
 

Dodaj tę pozycję do mój dziennik żywności

Data:
Posiłek:
Opis:
Ilość:
 g
 


Zauważ, że niektóre pokarmy mogą być nieodpowiednie dla niektórych osób, zalecamy byś zasięgnął porady lekarza przed rozpoczęciem utraty wagi. Informacje zawarte na tej stronie są przedstawione w dobrej wierze i wierzymy że są prawidłowe,jakkolwiek FatSecret nie udziela żadnych gwarancji co do kompletności i dokładności, a wszystkie informacje, w tym informacje o wartościach odżywczych, są używany przez ciebie na własne ryzyko. Wszystkie znaki towarowe, prawa autorskie i inne formy własności intelektualnej są własnością ich właścicieli.
Pobierz aplikację
    
© 2024 FatSecret. Wszelkie prawa zastrzeżone.