Baza danych żywności i licznik kalorii  

Gourmes

Pasta Paprykowa

Wartość Odżywcza
Porcja
100 g
na porcje
% RWS*
Energia
105 kJ
1%
25 kcal
Tłuszcze
0,60g
1%
Tłuszcz Nasycony
0,300g
2%
Węglowodany
2,70g
1%
Cukier
0,10g
0%
Białko
1,10g
2%
Sól
12,90g
215%
* Referencyjna wartość spożycia dla przeciętnej osoby dorosłej (8400 kJ / 2000 kcal)
Czy te informacje są niedokładne lub niekompletne? Kliknij tutaj by edytować.
Ostatnia aktualizacja: 08 wrz 24 08:07 AM
1%
z GDA *
(25 cal)
1% GDA
Podział Kalorii:
 
Węglowodany (53%)
 
Tłuszcze (26%)
 
Białko (21%)
* Na podstawie GDA 2000 kalorii

Zdjęcia

 
 

Podsumowanie Wartości Odżywczych:

Kal
25
Tłusz
0,6g
Węglo
2,7g
Białk
1,1g
Jest 25 kalorii w 100 g.
Podział Kalorii: 26% tłusz, 52% węglo, 21% białk.

Podobne Pasty z Gourmes :

Pasta z Czosnku

Więcej produktów z Gourmes :

Pierożki z Krewetkami
Herbatniki Maria
Mini Sticksy Ziemniaczane
Pastel de Nata
Pasta z Tuńczyka
  Zobacz wszystkie Gourmes Produkty

Inny rodzaj Pasty:

Margaryna
Majonez
Ser Śmietankowy do Smarowania
Masło
  Zobacz Więcej Info o Wartościach Odżywczych o Pasty
Wyszukiwarka Żywności

     
 

Dodaj tę pozycję do mój dziennik żywności

Data:
Posiłek:
Opis:
Ilość:
 g
 

Ostatnio Spożyta Żywność:

JBB Pyszna Pasta z Szynką i Szczypiorkiem
Vemondo Vegan Spread Mexican Style
Rolnik Lutenica
Auchan Smalec Z Cebulą I Mięsem
Helcom Pasta Falafel A’La Egipt
Lisner Podgrzybek Pasta z Grzybami i Pieczoną Papryką


Zauważ, że niektóre pokarmy mogą być nieodpowiednie dla niektórych osób, zalecamy byś zasięgnął porady lekarza przed rozpoczęciem utraty wagi. Informacje zawarte na tej stronie są przedstawione w dobrej wierze i wierzymy że są prawidłowe,jakkolwiek FatSecret nie udziela żadnych gwarancji co do kompletności i dokładności, a wszystkie informacje, w tym informacje o wartościach odżywczych, są używany przez ciebie na własne ryzyko. Wszystkie znaki towarowe, prawa autorskie i inne formy własności intelektualnej są własnością ich właścicieli.
Pobierz aplikację
    
© 2024 FatSecret. Wszelkie prawa zastrzeżone.