Baza danych żywności i licznik kalorii  
Wartość Odżywcza
Porcja
55 g
na porcje
% RWS*
Energia
799 kJ
10%
191 kcal
Tłuszcze
14,85g
21%
Tłuszcz Nasycony
9,350g
47%
Węglowodany
0,00g
0%
Cukier
0,00g
0%
Białko
14,30g
29%
Sól
0,72g
12%
* Referencyjna wartość spożycia dla przeciętnej osoby dorosłej (8400 kJ / 2000 kcal)
Czy te informacje są niedokładne lub niekompletne? Kliknij tutaj by edytować.
Ostatnia aktualizacja: 06 sty 24 03:59 AM
10%
z GDA *
(191 cal)
10% GDA
Podział Kalorii:
 
Węglowodany (0%)
 
Tłuszcze (70%)
 
Białko (30%)
* Na podstawie GDA 2000 kalorii

Zdjęcia

 
 

Podsumowanie Wartości Odżywczych:

Kal
191
Tłusz
14,85g
Węglo
0g
Białk
14,3g
Jest 191 kalorii w 55 g.
Podział Kalorii: 70% tłusz, 0% węglo, 30% białk.

Podobne Ser z Mlekpol:

Ser Havarti
Jogurt Augustowski Naturalny
Ser Tylżycki w Plastrach
Mascarpone
Ser Hawranus
Ser Żółty Podlaski
  Zobacz Więcej Produktów z MlekpolSer

Więcej produktów z Mlekpol:

Jogurt Pitny Ananas Kokos
Ayran
Dip Śmietanowy z Pomidorami, Papryką i Chilli
Dip Śmietanowy z Cebulką i Cheddarem
Twarożek ze Śmietanką, Cebulką i Pieprzem
  Zobacz wszystkie Mlekpol Produkty

Inny rodzaj Ser:

Sera Cheddar lub Colby z Obniżoną Zawartością Tłuszczu
Ser Szwajcarski
Ser Amerykański
Ser Cheddar
Ser Provolone
Ser Colby Jack
  Zobacz Więcej Info o Wartościach Odżywczych o Ser
Wyszukiwarka Żywności

     
 

Dodaj tę pozycję do mój dziennik żywności

Data:
Posiłek:
Opis:
Ilość:
 g
 


Zauważ, że niektóre pokarmy mogą być nieodpowiednie dla niektórych osób, zalecamy byś zasięgnął porady lekarza przed rozpoczęciem utraty wagi. Informacje zawarte na tej stronie są przedstawione w dobrej wierze i wierzymy że są prawidłowe,jakkolwiek FatSecret nie udziela żadnych gwarancji co do kompletności i dokładności, a wszystkie informacje, w tym informacje o wartościach odżywczych, są używany przez ciebie na własne ryzyko. Wszystkie znaki towarowe, prawa autorskie i inne formy własności intelektualnej są własnością ich właścicieli.
Pobierz aplikację
    
© 2024 FatSecret. Wszelkie prawa zastrzeżone.