Baza danych żywności i licznik kalorii  

Fried Dough Bread

Wartość Odżywcza
Porcja
100 gram
na porcje
% RWS*
Energia
1561 kJ
19%
373 kcal
Tłuszcze
18,3g
26%
Tłuszcz Nasycony
3,934g
20%
Tłuszcz Jednonienasycony
7,854g
Tłuszcz Wielonienasycony
5,523g
Węglowodany
44,82g
17%
Cukier
3,75g
4%
Błonnik
1,6g
Białko
6,83g
14%
Sól
0,46g
8%
Cholesterol
3mg
Potas
117mg
6%
* Referencyjna wartość spożycia dla przeciętnej osoby dorosłej (8400 kJ / 2000 kcal)
Ostatnia aktualizacja: 21 sie 07 07:33 AM
19%
z GDA *
(373 cal)
19% GDA
Podział Kalorii:
 
Węglowodany (49%)
 
Tłuszcze (44%)
 
Białko (7%)
* Na podstawie GDA 2000 kalorii

Zdjęcia

 
 

Podsumowanie Wartości Odżywczych:

Kal
373
Tłusz
18,3g
Węglo
44,82g
Białk
6,83g
Jest 373 kalorii w Fried Dough Bread (100 gram).
Podział Kalorii: 44% tłusz, 48% węglo, 7% białk.

Podobne rodzaje Chleb:

Chleb Biały
Bułeczki Podawane do Obiadu
Chleb Żytni
Pieczywo Pełnoziarniste
Chleb na Zakwasie
Chleb Wieloziarnisty
  Zobacz Więcej Info o Wartościach Odżywczych o Chleb

Zobacz też:

Melvit Slim Bread
Asia Flavours Kimchi Stir-Fried
Gelatelli Cookie Dough
Snack Day Bread Chips
Obst Bread Chips
  Zobacz Więcej
Wyszukiwarka Żywności

     
 

Dodaj tę pozycję do mój dziennik żywności

Data:
Posiłek:
Opis:
Ilość:
 

Ostatnio Spożyta Żywność:

Oskroba Tost Orkiszowy z Ziarnami
Żabka Bułka Pszenna XXL
Julka Bułka Keto
Carrefour Chleb Baltonowski
Auchan Chleb Czystoziarnisty
MK Mk Gold Bread Mix


Zauważ, że niektóre pokarmy mogą być nieodpowiednie dla niektórych osób, zalecamy byś zasięgnął porady lekarza przed rozpoczęciem utraty wagi. Informacje zawarte na tej stronie są przedstawione w dobrej wierze i wierzymy że są prawidłowe,jakkolwiek FatSecret nie udziela żadnych gwarancji co do kompletności i dokładności, a wszystkie informacje, w tym informacje o wartościach odżywczych, są używany przez ciebie na własne ryzyko. Wszystkie znaki towarowe, prawa autorskie i inne formy własności intelektualnej są własnością ich właścicieli.
Pobierz aplikację
    
© 2024 FatSecret. Wszelkie prawa zastrzeżone.