Baza danych żywności i licznik kalorii |
|
Cooked Green Peppers and Onions (Fat Added in Cooking)
|
Wartość Odżywcza
Porcja
100 gram
Energia
230 kJ
3%
55 kcal
Tłuszcze
2,27g
3%
Tłuszcz Nasycony
0,421g
2%
Tłuszcz Jednonienasycony
1,005g
Tłuszcz Wielonienasycony
0,695g
Węglowodany
8,56g
3%
Cukier
3,95g
4%
Błonnik
1,3g
Białko
1,15g
2%
Sól
0,57g
10%
Cholesterol
0mg
Potas
161mg
8%
Ostatnia aktualizacja: 21 sie 07 07:33 AM
Podział Kalorii:
Węglowodany (58%)
Tłuszcze (34%)
Białko (8%)
|
|
* Na podstawie GDA 2000 kalorii
Zdjęcia
|
|
Podsumowanie Wartości Odżywczych:
Kal
55
|
|
Tłusz
2,27g
|
|
Węglo
8,56g
|
|
Białk
1,15g
|
Jest 55 kalorii w Cooked Green Peppers and Onions (Fat Added in Cooking) (100 gram).
|
Podział Kalorii: 34% tłusz, 58% węglo, 8% białk. |
Podobne rodzaje Papryka:
Podobne rodzaje Cebule:
Zobacz też:
|
|
Wyszukiwarka Żywności
|
|
|
Ostatnio Spożyta Żywność:
|
Zauważ, że niektóre pokarmy mogą być nieodpowiednie dla niektórych osób, zalecamy byś zasięgnął porady lekarza przed rozpoczęciem utraty wagi. Informacje zawarte na tej stronie są przedstawione w dobrej wierze i wierzymy że są prawidłowe,jakkolwiek FatSecret nie udziela żadnych gwarancji co do kompletności i dokładności, a wszystkie informacje, w tym informacje o wartościach odżywczych, są używany przez ciebie na własne ryzyko. Wszystkie znaki towarowe, prawa autorskie i inne formy własności intelektualnej są własnością ich właścicieli.