Baza danych żywności i licznik kalorii  
Wartość Odżywcza
Porcja
100 gram
na porcje
% RWS*
Energia
167 kJ
2%
40 kcal
Tłuszcze
0,09g
0%
Tłuszcz Nasycony
0,019g
0%
Tłuszcz Jednonienasycony
0,007g
Tłuszcz Wielonienasycony
0,038g
Węglowodany
10,49g
4%
Cukier
1,97g
2%
Białko
0,9g
2%
Sól
0,6g
10%
Cholesterol
0mg
Potas
284mg
14%
* Referencyjna wartość spożycia dla przeciętnej osoby dorosłej (8400 kJ / 2000 kcal)
Ostatnia aktualizacja: 04 lut 08 05:07 AM
2%
z GDA *
(40 cal)
2% GDA
Podział Kalorii:
 
Węglowodany (90%)
 
Tłuszcze (2%)
 
Białko (8%)
* Na podstawie GDA 2000 kalorii

Zdjęcia

 
 

Podsumowanie Wartości Odżywczych:

Kal
40
Tłusz
0,09g
Węglo
10,49g
Białk
0,9g
Jest 40 kalorii w Butternut Winter Squash (with Salt, Cooked, Baked) (100 gram).
Podział Kalorii: 2% tłusz, 90% węglo, 8% białk.

Podobne rodzaje Kabaczek:

Gotowany Patison
Żółty Kabczek
  Zobacz Więcej Info o Wartościach Odżywczych o Kabaczek

Podobne rodzaje Warzywa:

Marchewki
Grzyby
Cebule
Szpinak
Sałata
Czerwone Pomidory
  Zobacz Więcej Info o Wartościach Odżywczych o Warzywa

Zobacz też:

Szukałeś Butternut Winter Squash (with Salt, Cooked, Baked). Czy miałeś na myśli:
Nixe Szprot Podwędzany Winter
Kaufland Baked Beans
Ritter Sport Winter Leckerei
Chef Select Mezzelune Butternut Squash, Mascarpone and Sage
Pringles Salt & Vinegar
  Zobacz Więcej
Wyszukiwarka Żywności

     
 

Dodaj tę pozycję do mój dziennik żywności

Data:
Posiłek:
Opis:
Ilość:
 


Zauważ, że niektóre pokarmy mogą być nieodpowiednie dla niektórych osób, zalecamy byś zasięgnął porady lekarza przed rozpoczęciem utraty wagi. Informacje zawarte na tej stronie są przedstawione w dobrej wierze i wierzymy że są prawidłowe,jakkolwiek FatSecret nie udziela żadnych gwarancji co do kompletności i dokładności, a wszystkie informacje, w tym informacje o wartościach odżywczych, są używany przez ciebie na własne ryzyko. Wszystkie znaki towarowe, prawa autorskie i inne formy własności intelektualnej są własnością ich właścicieli.
Pobierz aplikację
    
© 2024 FatSecret. Wszelkie prawa zastrzeżone.