Baza danych żywności i licznik kalorii  
Wartość Odżywcza
Porcja
100 g
na porcje
% RWS*
Energia
2715 kJ
32%
649 kcal
Tłuszcze
69,00g
99%
Tłuszcz Nasycony
6,700g
34%
Węglowodany
5,00g
2%
Cukier
4,80g
5%
Błonnik
0,2g
Białko
1,90g
4%
Sól
0,00g
0%
* Referencyjna wartość spożycia dla przeciętnej osoby dorosłej (8400 kJ / 2000 kcal)
Czy te informacje są niedokładne lub niekompletne? Kliknij tutaj by edytować.
Ostatnia aktualizacja: 04 kwi 13 02:41 PM
32%
z GDA *
(649 cal)
32% GDA
Podział Kalorii:
 
Węglowodany (3%)
 
Tłuszcze (96%)
 
Białko (1%)
* Na podstawie GDA 2000 kalorii

Zdjęcia

 
 

Podsumowanie Wartości Odżywczych:

Kal
649
Tłusz
69g
Węglo
5g
Białk
1,9g
Jest 649 kalorii w 100 g.
Podział Kalorii: 96% tłusz, 3% węglo, 1% białk.

Podobne Sosy z Winiary:

Sos Tatarski
Pasta z Pomysłem na Kurczaka w Sosie Paprykowym
Makaron Carbonara
Sos Słodko-Kwaśny
Pasta do Dań z Patelni z Suszonymi Pomidorami
Pasta Sweet Chili
  Zobacz Więcej Produktów z WiniarySosy

Więcej produktów z Winiary:

Pomysł na Soczysty Kurczak Sweet Chili
Budyń Pistacjowy
Pomysł na Spaghetti Carbonara
Galaretka Smak Rabarbaru
Sycący Makaron z Ciągnącym Serem
  Zobacz wszystkie Winiary Produkty

Inny rodzaj Sosy:

Oliwa z Oliwek
Sos Jabłkowy
Pikantny Sos Pomidorowy
Sos Sojowy
Majonez
Ketchup
  Zobacz Więcej Info o Wartościach Odżywczych o Sosy
Wyszukiwarka Żywności

     
 

Dodaj tę pozycję do mój dziennik żywności

Data:
Posiłek:
Opis:
Ilość:
 g
 


Zauważ, że niektóre pokarmy mogą być nieodpowiednie dla niektórych osób, zalecamy byś zasięgnął porady lekarza przed rozpoczęciem utraty wagi. Informacje zawarte na tej stronie są przedstawione w dobrej wierze i wierzymy że są prawidłowe,jakkolwiek FatSecret nie udziela żadnych gwarancji co do kompletności i dokładności, a wszystkie informacje, w tym informacje o wartościach odżywczych, są używany przez ciebie na własne ryzyko. Wszystkie znaki towarowe, prawa autorskie i inne formy własności intelektualnej są własnością ich właścicieli.
Pobierz aplikację
    
© 2024 FatSecret. Wszelkie prawa zastrzeżone.