Dziennik paleolowcarb, 04 maj 20

Após 16h de Jejum! Fiz Pão francês artesanal...maravilhoso. Com fermentação natural 🍞🥖🧈

167 kcal Tłusz: 1,64g | Białk: 4,71g | Węglo: 33,09g.   Śniadanie: Pão Francês, Café com Leite e Açúcar. więcej...

76 zwolenników    Wsparcie   

Komentarze 
Receita por favor! 
04 maj 20 przez użytkownika: Lê P.
Ficaram lindos 
04 maj 20 przez użytkownika: greisy de bona
A receita completa e bem explicadinha é só digitar no Google “pão francês Renê” 😋muito bom 
04 maj 20 przez użytkownika: paleolowcarb
Obrigada! 
04 maj 20 przez użytkownika: Lê P.
Que lindos 🥰🥰 
04 maj 20 przez użytkownika: rsaraujoo
Ficaram com uma aparência ótima!! 😋 
04 maj 20 przez użytkownika: fpinheiro25
Ficaram lindos 😍🥰 
04 maj 20 przez użytkownika: Gizelle Blume
Lindos! Pode enviar a receita? Muito obrigada. 
04 maj 20 przez użytkownika: ACA76
Lindos 
04 maj 20 przez użytkownika: SANI.OLIVEI
Nossa eu Amo pão 🤗 
04 maj 20 przez użytkownika: Mary Caltarossa
Que lindos 😋😋😋 
04 maj 20 przez użytkownika: claudiao.filho
alguém conseguiu ja substituir a farinha branca desse pão por alguma low carb? 
04 maj 20 przez użytkownika: jupicre
lindos, como vc fez p fermento? 
04 maj 20 przez użytkownika: lekynhaahsanz
Nusssssa 🤤🤤🤤🥰 
04 maj 20 przez użytkownika: ROSA 1996
Lindos ! Fermentação natural é outro patamar ♥️ 
04 maj 20 przez użytkownika: DeahFitness
Show 👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻 
04 maj 20 przez użytkownika: sandyprincis
nossa que tudo passe receita 
05 maj 20 przez użytkownika: nannyelaine85

     
 

Skomentuj


Musisz się zalogować, aby móc komentować. Kliknij tutaj, aby się zalogować.
 


Historia Wagi paleolowcarb


Pobierz aplikację
    
© 2024 FatSecret. Wszelkie prawa zastrzeżone.