09 lut 22 przez użytkownika: CharlieLovesChaplin
|
09 lut 22 przez użytkownika: erikahollister
|
Delicioso Melissa 🤗🤤😋 And thanks for posting❣️❣️
09 lut 22 przez użytkownika: sk.17
|
09 lut 22 przez użytkownika: Sitg22
|
09 lut 22 przez użytkownika: ScorpionCard
|
09 lut 22 przez użytkownika: liv001
|
09 lut 22 przez użytkownika: Brigit123
|
09 lut 22 przez użytkownika: gobarney
|
Lovely and sounds yummy 😍
09 lut 22 przez użytkownika: Diana 1234
|
09 lut 22 przez użytkownika: LooseButtons
|
09 lut 22 przez użytkownika: davidsprincess
|
09 lut 22 przez użytkownika: kawiener
|
This looks delicious melissatwa
09 lut 22 przez użytkownika: buenitabishop
|
Thanks, everybody! I do love this cake! It is so filled with good flavor! Thankfully, I had lots of people to eat it, or I would have been tempted to have far more than I needed! 😁
10 lut 22 przez użytkownika: melissatwa
|
Erquiaga, I have never used poppy seeds for anything other than this cake, I must explore other outlets! 😁
10 lut 22 przez użytkownika: melissatwa
|
Looks fabulous, I love a fresh lemon glaze! Yum
10 lut 22 przez użytkownika: shirfleur 1
|
Scrumptious for sure. That’s a serving size right?😋😋😋
10 lut 22 przez użytkownika: Shrewdness
|
Fantabulous! Love citrus zest and juice. Life changing events this fall - 1st bought a new razor sharp zester that make zesting fun!. 2nd, inspired by Mexican friends to get a lime juicer, works like a garlic press with two halves joined by a hinge. Put half a lime in cut side down and crush it. Gets out all the juice in a second with no seeds. Limes can be so hard and small that juicing on a traditional conical juicer/strainer gadget is a chore. I use it for lemons, too. Have to cut them in quarters if they're too big.
10 lut 22 przez użytkownika: gastropod
|
10 lut 22 przez użytkownika: Gib_Jig
|
16 lut 22 przez użytkownika: bearnoggin
|