Roast pork tenderloin steamed broccoli Garnet yam and low sugar cranberry relish w orange blossom and rose water
|
1774 kcal
|
Tłusz: 94,29g | Białk: 89,77g | Węglo: 179,63g.
Śniadanie: Bulletproof Collagen Protein Unflavored, Sprouts Farmers Market Steel Cut Oats, Kirkland Signature Extra Fancy Mixed Nuts, Honeycrisp Apples, Figs. Lunch: Benton's Keto Chocolate Chip Cookies, Tenderloin Pork, Cranberry Sauce (Sweetened, Canned) , garnett yam garnett yam, Broccoli . Obiad: Pei Wei Thai Coconut Curry Shrimp. Przekąski/Inne: Bulletproof Collagen Protein Unflavored, Sprouts Farmers Market Steel Cut Oats, Kirkland Signature Extra Fancy Mixed Nuts, Honeycrisp Apples, Figs, Blue Diamond Almond Breeze Unsweetened Vanilla Milk. więcej...
|
|
Komentarze
Oh, now that looks good. Great combo of different and complimentary tastes
29 gru 22 przez użytkownika: perks54
|
30 gru 22 przez użytkownika: Meena Beana
|
30 gru 22 przez użytkownika: Sandra Bain
|
Your cranberry sauce sounds wonderful. A real recipe or did you just wing it as I often do.?
30 gru 22 przez użytkownika: Kenna Morton
|
I just winged it of course I use half a cup of sugar and half a cup of xylitol and then a splash of rosewater and orange blossom water. If you wanted you could use all xylitol or all Stevia
30 gru 22 przez użytkownika: rubato456
|
The ratio is one cup sweetener to one cup water
30 gru 22 przez użytkownika: rubato456
|
30 gru 22 przez użytkownika: Mom2Boxers
|
30 gru 22 przez użytkownika: buenitabishop
|
30 gru 22 przez użytkownika: Draglist
|
Rubato456– thanks for your recipe. I do put oranges and the juice in mine, and SWERVE, which is ERYTHRITOL. I think I will pick up the rose water tomorrow.. I bought 6 bags of cranberries at Thanksgiving
30 gru 22 przez użytkownika: Kenna Morton
|
I made the cranberry sauce with the rose water. It was a great addition. Thanks
02 sty 23 przez użytkownika: Kenna Morton
|
03 sty 23 przez użytkownika: shirfleur 1
|
03 sty 23 przez użytkownika: Tash23
|
|
|
|
|
Skomentuj
Musisz się zalogować, aby móc komentować. Kliknij tutaj, aby się zalogować.
|
|
|
|