Zarejestruj się
|
Zaloguj się
Polska
Szukaj:
Żywność
Przepisy
Sprawność Fizyczna
Użytkownicy
Mój FatSecret
Żywność
Przepisy
Sprawność Fizyczna
Społeczność
Społeczność
Użytkownicy
notelaine
Dziennik
03 sie 15
Dziennik notelaine, 03 sie 15
Profil notelaine
|
< Poprzedni Wpis
|
Następny Wpis >
Didn't do so hot over the weekend. I really need to work on my emotional eating habits. I didn't track, however I think I stayed under my calorie goals, but ate total junk.
But today is a new day, and I've kicked it off with a protein shake and a boot camp workout with my fancy new heart rate monitor. Turns out I've been estimating calories burned pretty accurately! 300 in 30 minutes isn't half bad, and my heart rate was right around 80% of my max for the majority.
Here's to a great week!
Zobacz Kalendarz Diety
, 03 sierpnia 2015:
1379 kcal
Tłusz: 46,37g | Białk: 144,49g | Węglo: 94,87g.
Śniadanie:
Muscle Milk 100% Whey Protein - Vanilla, Organic Valley Grassmilk Whole Milk.
Lunch:
Kroger Creme Filled Long John.
Obiad:
Kohlrabi, Pop Secret Movie Theater Butter Popcorn, Beets, Gwaltney Center Cut Bacon 30% Less Fat, Smart Chicken Boneless Skinless Chicken Breast Fillets.
Przekąski/Inne:
Dymatize Nutrition ISO 100 Hydrolyzed 100% Whey Protein Isolate - Gourmet Chocolate.
więcej...
2644 kcal
Ćwiczenie:
Ćwiczenia Calisthenics (Ciężkie, np. Pompki) - 20 minut, Odpoczywanie - 15 godziny i 40 minut, Spanie - 8 godziny.
więcej...
7 zwolenników
Wsparcie
Komentarze
An idea for you. Sometimes I also find the emotional eating issue however, it's hard to have it be bad if say you munching on frozen mushed banana as ice cream r peanut butter and apples or celery. Make it healthiful and you'll feel better about it all around. Or head out for a walk when you feel it happening and that helps to.
03 sie 15 przez użytkownika:
bonesseventeen
Nice start to the week - love the picture above - really true.
03 sie 15 przez użytkownika:
HCB
Sounds like you have started the week well. :)
03 sie 15 przez użytkownika:
izzypup68
Good start to a new week.
03 sie 15 przez użytkownika:
wholefoodnut
Skomentuj
Musisz się zalogować, aby móc komentować. Kliknij
tutaj
, aby się zalogować.
Historia Wagi notelaine
Zobacz Pełną Historię