Czas Przygotowania: 10 min
Czas Gotowania: 2 godz
Typ posiłku:
Dania Główne
Oceń:
Średnia ocena Użytkowników FatSecret
|
przez użytkownika: Xisto2
Pilchard Breyani
Nice hot fish meal.
Składniki
Wskazówki
- Tip the pilchards into a bowl. Break the fish into chunks in the sauce with a fork.
- Tip the lentils into a small saucepan and add cold water to cover. Cover the saucepan and bring to the boil. Reduce the heat and simmer for 5 minutes. Set aside for 1 hour to soak. Drain and rinse with cold water.
- Cook the potatoes in boiling water until soft. Drain well.
- Heat a few drops of oil in a non-stick pan and fry the onion and garlic until soft. Remove from the heat and stir in the chutney and tomatoes. Add the pilchards, lentils and potatoes and season with pepper. Mix everything together gently. Cover and heat through.
- Serve the breyani with brown rice, poppadums or a big green salad. Garnish with fresh coriander leaves.
71 użytkowników dodało ten przepis do swoich książek kucharskich.
|
Recenzje
I am trying this for sure! I love spicy and I love fish, so this recipe rocks!!
18 sie 15 przez użytkownika: AmberLoves13
|
|
|
|
|
Zrecenzuj ten przepis
Musisz się zalogować, aby ocenić ten przepis. Kliknij tutaj, aby się zalogować
|
|
|
Znajdź Więcej Przepisów
|
Sortuj według Typ Posiłku
Dania Główne
Najnowsze Przepisy
Zdrowe danie na bazie warzyw.
|
Szybkie i łatwe śniadanie.
|
Bogaty, słodki i smaczny.
|
Miękkie, zdrowe i pyszne.
|
|
Prześlij Przepis
Podsumowanie Wartości Odżywczych:
|
|
Jest 238 kalorii w 1 porcji Pilchard Breyani.
|
|
Podział Kalorii: 27% tłusz, 47% węglo, 26% białk. |
|
Wartość Odżywcza
Porcja
na porcje
Energia
995 kJ
12%
238 kcal
Tłuszcze
8,18g
12%
Tłuszcz Nasycony
2,177g
11%
Tłuszcze Trans
0,067g
Tłuszcz Jednonienasycony
2,91g
Tłuszcz Wielonienasycony
2,349g
Węglowodany
32,52g
13%
Cukier
7,82g
9%
Błonnik
7,2g
Białko
17,76g
36%
Sól
1,32g
22%
Cholesterol
47mg
Potas
550mg
27%
Podział Kalorii:
Węglowodany (47%)
Tłuszcze (27%)
Białko (26%)
|
|
* Na podstawie GDA 2000 kalorii
|