Oceń:
Średnia ocena Użytkowników FatSecret
|
A cheesy, peppery soup.
Składniki
Wskazówki
- In a small saucepan over medium-high heat, combine celery, bell pepper and chicken broth. Bring to a boil. Cover, reduce heat and simmer for five minutes. Remove from heat and set aside.
- In a large saucepan, cook onion in butter over medium heat until onion is translucent. Stir in pepper, salt and cream.
- Bring to a boil, then stir in cheese until melted.
- Stir in reserved vegetables and cooking liquid.
- Heat through and serve.
- Note: if thicker consistency is desired, add one or two egg yolks and simmer an additional 10-20 minutes.
341 użytkowników dodało ten przepis do swoich książek kucharskich.
|
Recenzje
Really good using 2 cups fat free evap milk & low fat extra sharp cheddar.
14 maj 15 przez użytkownika: mrsmax
|
Sounds delicious I cant wait to try it not sure if I can yet Im in the induction phase it states you can in moderation you can but as good of ratings that Ive read about the soup I mite go over board, like swimming in it, just joking lol but I saving it for stage 2.
13 mar 15 przez użytkownika: syndi55
|
This looks SO GOOD; thank you for posting/sharing this recipe. I may add chicken to this!
03 lut 14 przez użytkownika: Babe53
|
SO Good!! I also sauteed jalapeno w/ the onion ( I like heat) and I like a thinner soup so I used more broth. It turned out yummy!!
30 maj 13 przez użytkownika: gypsylu
|
Delicious!! My husband hates the texture of the veggies (onion, peppers and celery) so I threw them in the blender with the broth and added a bag of frozen brocolli that needed to used. Hubby isn't on a low carb diet and he loved it and wants me to make again.
18 lis 12 przez użytkownika: Juls63
|
great!
21 wrz 12 przez użytkownika: d4da
|
Yes, it is perfect for Atkins--just a little adjusting and it would be great for the 400 calorie fix also. Like the heavy cream could be cut to 1/2 to 1 cup and the rest in skim milk.
Or 1 cup cream and other cup in the broth. Cut the butter in 1/2. add the other peppers and I still have the taste of a decadent soup--Atkins or otherwise. Thanks
31 paź 11 przez użytkownika: bonrat
|
Wow, this looks good! I'm thinking of adding a few splashes of hot sauce (or some jalapenos like Atriel suggested). I think I would substitute cubanelle (sweet Italian peppers) for the green bell pepper as those tend to be a little bitter when cooked. Nice recipe for the upcoming cold months. Thanks! :)
28 wrz 09 przez użytkownika: mizski
|
This is gourmet, no joke! I made it tonight and it's sooooo good, you can add brocoli florets to it and make it brocoli cheddar soup, yummm. I'm thinking about making this soup for a family dinner we have coming up, it's that good.
15 kwi 08 przez użytkownika: Tatyushka
|
for south beach phase 2 maybe...only in small quantities...the butter and heavy cream are not recommended...
18 lut 08 przez użytkownika: veggies yuk
|
|
|
|
|
Zrecenzuj ten przepis
Musisz się zalogować, aby ocenić ten przepis. Kliknij tutaj, aby się zalogować
|
|
|
Znajdź Więcej Przepisów
|
Sortuj według Typ Posiłku
Zupy
Najnowsze Przepisy
Szybkie i łatwe śniadanie.
|
Prosty, miękki i smaczny przepis.
|
Szybka sałatka na obiad .
|
Pyszne, lekkie i pięknie zielone.
|
|
Prześlij Przepis
Podsumowanie Wartości Odżywczych:
|
|
Jest 388 kalorii w 1 porcji Wisconsin Cheese Soup.
|
|
Podział Kalorii: 85% tłusz, 6% węglo, 9% białk. |
|
Wartość Odżywcza
Porcja
na porcje
Energia
1624 kJ
19%
388 kcal
Tłuszcze
37,4g
53%
Tłuszcz Nasycony
23,384g
117%
Tłuszcz Jednonienasycony
10,592g
Tłuszcz Wielonienasycony
1,382g
Węglowodany
5,53g
2%
Cukier
1,9g
2%
Błonnik
0,8g
Białko
9,35g
19%
Sól
0,90g
15%
Cholesterol
126mg
Potas
189mg
9%
Podział Kalorii:
Węglowodany (6%)
Tłuszcze (85%)
Białko (9%)
|
|
* Na podstawie GDA 2000 kalorii
|