Dodaj do mojej Książki Kucharskiej
Dodaj do Dziennika Żywności
Dają:
8 porcja (e)
Typ posiłku:
Zupy
Oceń:
Average FatSecret member ranking Średnia ocena Użytkowników FatSecret
przez użytkownika: CheeseHippy

Wisconsin Cheese Soup

A cheesy, peppery soup.

Składniki

Wskazówki

  1. In a small saucepan over medium-high heat, combine celery, bell pepper and chicken broth. Bring to a boil. Cover, reduce heat and simmer for five minutes. Remove from heat and set aside.
  2. In a large saucepan, cook onion in butter over medium heat until onion is translucent. Stir in pepper, salt and cream.
  3. Bring to a boil, then stir in cheese until melted.
  4. Stir in reserved vegetables and cooking liquid.
  5. Heat through and serve.
  6. Note: if thicker consistency is desired, add one or two egg yolks and simmer an additional 10-20 minutes.
341 użytkowników dodało ten przepis do swoich książek kucharskich.
 

Recenzje 
Really good using 2 cups fat free evap milk & low fat extra sharp cheddar.
user vote
14 maj 15 przez użytkownika: mrsmax
Sounds delicious I cant wait to try it not sure if I can yet Im in the induction phase it states you can in moderation you can but as good of ratings that Ive read about the soup I mite go over board, like swimming in it, just joking lol but I saving it for stage 2.
user vote
13 mar 15 przez użytkownika: syndi55
This looks SO GOOD; thank you for posting/sharing this recipe. I may add chicken to this!
user vote
03 lut 14 przez użytkownika: Babe53
SO Good!! I also sauteed jalapeno w/ the onion ( I like heat) and I like a thinner soup so I used more broth. It turned out yummy!!
user vote
30 maj 13 przez użytkownika: gypsylu
Delicious!! My husband hates the texture of the veggies (onion, peppers and celery) so I threw them in the blender with the broth and added a bag of frozen brocolli that needed to used. Hubby isn't on a low carb diet and he loved it and wants me to make again.
user vote
18 lis 12 przez użytkownika: Juls63
great!
user vote
21 wrz 12 przez użytkownika: d4da
Yes, it is perfect for Atkins--just a little adjusting and it would be great for the 400 calorie fix also. Like the heavy cream could be cut to 1/2 to 1 cup and the rest in skim milk. Or 1 cup cream and other cup in the broth. Cut the butter in 1/2. add the other peppers and I still have the taste of a decadent soup--Atkins or otherwise. Thanks
user vote
31 paź 11 przez użytkownika: bonrat
Wow, this looks good! I'm thinking of adding a few splashes of hot sauce (or some jalapenos like Atriel suggested). I think I would substitute cubanelle (sweet Italian peppers) for the green bell pepper as those tend to be a little bitter when cooked. Nice recipe for the upcoming cold months. Thanks! :)
user vote
28 wrz 09 przez użytkownika: mizski
This is gourmet, no joke! I made it tonight and it's sooooo good, you can add brocoli florets to it and make it brocoli cheddar soup, yummm. I'm thinking about making this soup for a family dinner we have coming up, it's that good.
user vote
15 kwi 08 przez użytkownika: Tatyushka
for south beach phase 2 maybe...only in small quantities...the butter and heavy cream are not recommended...
user vote
18 lut 08 przez użytkownika: veggies yuk
1 do 10 z 21 Następny

     
 

Zrecenzuj ten przepis



Musisz się zalogować, aby ocenić ten przepis. Kliknij tutaj, aby się zalogować
 

Znajdź Więcej Przepisów

Sortuj według Typ Posiłku

Zupy

Najnowsze Przepisy

przez użytkownika: Furmanka86
Szybkie i łatwe śniadanie.
przez użytkownika: perzol22
Prosty, miękki i smaczny przepis.
przez użytkownika: _luckycurls
Szybka sałatka na obiad .
przez użytkownika: ElwirkaP
Pyszne, lekkie i pięknie zielone.

Prześlij Przepis

Podsumowanie Wartości Odżywczych:

Jest 388 kalorii w 1 porcji Wisconsin Cheese Soup.
Podział Kalorii: 85% tłusz, 6% węglo, 9% białk.

Wartość Odżywcza
Porcja
na porcje
na porcje
% RWS*
Energia
1624 kJ
19%
388 kcal
Tłuszcze
37,4g
53%
Tłuszcz Nasycony
23,384g
117%
Tłuszcz Jednonienasycony
10,592g
Tłuszcz Wielonienasycony
1,382g
Węglowodany
5,53g
2%
Cukier
1,9g
2%
Błonnik
0,8g
Białko
9,35g
19%
Sól
0,90g
15%
Cholesterol
126mg
Potas
189mg
9%
* Referencyjna wartość spożycia dla przeciętnej osoby dorosłej (8400 kJ / 2000 kcal)
19%
z GDA *
(388 cal)
19% GDA
Podział Kalorii:
 
Węglowodany (6%)
 
Tłuszcze (85%)
 
Białko (9%)
* Na podstawie GDA 2000 kalorii

Pobierz aplikację
    
© 2024 FatSecret. Wszelkie prawa zastrzeżone.