Czas Przygotowania: 10 min
Czas Gotowania: 25 min
Typ posiłku:
Dania Główne
Lunch
Oceń:
Średnia ocena Użytkowników FatSecret
|
A yummy all in one skillet dinner with fresh vegetables, brown rice, and lean ground beef.
Składniki
Wskazówki
- In a large skillet, cook beef over medium heat until no longer pink; drain.
- Stir in water, carrots, celery, and soup mix. Bring to boil.
- Reduce heat; cover and simmer for 8 minutes or until vegetables are tender.
- Return to boil; add rice, reduce heat, cover and simmer for 5 minutes. Remove from heat and stir. Cover; let stand 5 minutes or until rice is tender.
75 użytkowników dodało ten przepis do swoich książek kucharskich.
|
Recenzje
Still getting used to the texture of instant brown rice but this was a very good dish. I followed the recipe precisely, which I rarely do because I like to put my own flair in it and it was delicious. My husband even liked it and we have a lot left over. It says 7 servings and it seems that the servings are large servings. Yay! At least you can feel satisfied in the tummy and not have even eaten an entire serving.
06 kwi 16 przez użytkownika: ozzie124
|
1 serving = 1 cup.
26 mar 16 przez użytkownika: lettygaylor
|
|
|
|
|
Zrecenzuj ten przepis
Musisz się zalogować, aby ocenić ten przepis. Kliknij tutaj, aby się zalogować
|
|
|
Znajdź Więcej Przepisów
|
Sortuj według Typ Posiłku
Dania Główne
Lunch
Najnowsze Przepisy
Bogaty, słodki i smaczny.
|
Miękkie, zdrowe i pyszne.
|
Prosty, miękki i smaczny przepis.
|
Przepis na miękki, smaczny i niskowęglowodanowy.
|
|
Prześlij Przepis
Podsumowanie Wartości Odżywczych:
|
|
Jest 205 kalorii w 1 porcji Hamburger Rice Skillet.
|
|
Podział Kalorii: 25% tłusz, 44% węglo, 31% białk. |
|
Wartość Odżywcza
Porcja
na porcje
Energia
858 kJ
10%
205 kcal
Tłuszcze
5,77g
8%
Tłuszcz Nasycony
1,723g
9%
Tłuszcze Trans
0g
Tłuszcz Jednonienasycony
0,004g
Tłuszcz Wielonienasycony
0,025g
Węglowodany
22,98g
9%
Cukier
1,47g
2%
Błonnik
2,3g
Białko
16,2g
32%
Sól
0,96g
16%
Cholesterol
37mg
Potas
71mg
4%
Podział Kalorii:
Węglowodany (44%)
Tłuszcze (25%)
Białko (31%)
|
|
* Na podstawie GDA 2000 kalorii
|