Dodaj do mojej Książki Kucharskiej
Dodaj do Dziennika Żywności
Dają:
4 porcja (e)
Czas Przygotowania:
15 min
Czas Gotowania:
30 min
Typ posiłku:
Dania Główne
Lunch
Oceń:
Average FatSecret member ranking Średnia ocena Użytkowników FatSecret
przez użytkownika: pawaii

Mustard Creamy Chicken

Low carb chicken breasts with a creamy mustard sauce that are delicious.

Składniki

Wskazówki

  1. Cut the chicken breast in half, to get 4 portions, cover it with the yellow mustard and pepper.
  2. Cut the garlic into little cubes.
  3. Pre-heat the pan with the oil and add the garlic.
  4. Next add the chicken breast and cook until a nice little brown color on both sides (be careful with the temperature to not burn the garlic).
  5. Add the sour cream and cook on low temperature for 10 minutes.
  6. Serve and enjoy.
1449 użytkowników dodało ten przepis do swoich książek kucharskich.
 

Recenzje 
This recipe could be so much healthier and is not a health conscious recipe, stay away from vegetable oil and replace with good healthy fat oils, as coconut, avocado or olive. Replace sour cream with plain greek yogurt. I made something similar last night using pure maple syrup organic dijon mustard and 1 TBLS of red wine vinegar and served it with zoodles and roasted broccoli.
user vote
07 lut 17 przez użytkownika: Luvbmom
used prepared honey mustard and was exellent !!!
user vote
06 lip 16 przez użytkownika: nirvana12
In order to rate this recipe, AND use the nutrition guide accompanying it, I made it EXACTLY by the directions, quartered. (Didn't need four servings). It was very very good just as written, is easy, and cooks well and reheats adequately. When I make it again: Replace V. Oil with Olive. I will pound chicken to an even thickness, use Dijon mustard. I will add the sour cream, stir, cover and remove from heat and allow to stand 10 minutes. I'll let you know how that works out. I'm an Atkins girl. If you do Atkins, do NOT sub the sour cream for yogurt or fat free anything. And, for those who are interested, I served mine over my second favorite faux starch, riced cauliflower..... divine.
user vote
26 mar 13 przez użytkownika: Carb Tracker for Gina
Dish was alright... I'd probably use less oil next time around and maybe try Dijon instead of regular mustard, just to add a bit more flavour. I also used fat free sour cream instead of regular.
user vote
09 paź 12 przez użytkownika: JettaGurl
Not a fan but I used spicy brown mustard and greek yogurt. Next time I might use sour cream.
user vote
13 lip 12 przez użytkownika: New MrsRando
If you're concerned about calories (Not that anyone reading this would be), you can take this recipe down to ~290 calories/serving if you lighten up on the oil (1T) and make your own sour cream substitute (I used the greek yogurt, flour and water one from here: http://homecooking.about.com/od/foodequivalents/a/sourcreamequivs.htm). You can still get tons of flavor from the mustard and, as someone else suggested, more flavorful oils.
user vote
29 mar 12 przez użytkownika: Im2Thin4u
I'm new to Sugar Busters and made this tonight. Delicious, and used olive oil instead of butter as well!
user vote
22 gru 11 przez użytkownika: lyonsw
Super good. Think I put a little to much mustard on the chicken, however, it was very tasty. Had Mashed Cauliflower with it. Over all VERY GOOD!!! Will make again
user vote
06 sie 11 przez użytkownika: kflenoury
This was easy and delicious!! My family loved it. I served it over rotini with double the fiber. Also mixed in green giant antioxident blend frozen veggies. I will make this one again!
user vote
27 lip 11 przez użytkownika: snowday8
This was a great recipe. My family is super picky and they all at first turned their noses up, but once they tried it they loved it. We'll definitely be having this again. (subbed olive oil, fat free sour cream, and dijon mustard)
user vote
15 cze 11 przez użytkownika: mars2kids
1 do 10 z 20 Następny

     
 

Zrecenzuj ten przepis



Musisz się zalogować, aby ocenić ten przepis. Kliknij tutaj, aby się zalogować
 

Znajdź Więcej Przepisów

Sortuj według Typ Posiłku

Dania Główne Lunch

Najnowsze Przepisy

przez użytkownika: elizaieta2000
Smaczne danie z dużą ilością białka.
przez użytkownika: gewka3
Bogaty, słodki i smaczny.
przez użytkownika: Takmisieniechce
Pyszna przekąska zawierająca tylko 5 składników.
przez użytkownika: agatek_r
Przepis na miękki, smaczny i niskowęglowodanowy.

Prześlij Przepis

Podsumowanie Wartości Odżywczych:

Jest 438 kalorii w 1 porcji Mustard Creamy Chicken.
Podział Kalorii: 64% tłusz, 4% węglo, 32% białk.

Wartość Odżywcza
Porcja
na porcje
na porcje
% RWS*
Energia
1834 kJ
22%
438 kcal
Tłuszcze
31g
44%
Tłuszcz Nasycony
11,223g
56%
Tłuszcz Jednonienasycony
10,356g
Tłuszcz Wielonienasycony
7,339g
Węglowodany
4,25g
2%
Cukier
0,22g
0%
Błonnik
0,6g
Białko
35,03g
70%
Sól
1,56g
26%
Cholesterol
118mg
Potas
384mg
19%
* Referencyjna wartość spożycia dla przeciętnej osoby dorosłej (8400 kJ / 2000 kcal)
22%
z GDA *
(438 cal)
22% GDA
Podział Kalorii:
 
Węglowodany (4%)
 
Tłuszcze (64%)
 
Białko (32%)
* Na podstawie GDA 2000 kalorii

Pobierz aplikację
    
© 2024 FatSecret. Wszelkie prawa zastrzeżone.