Dodaj do mojej Książki Kucharskiej
Dodaj do Dziennika Żywności
Dają:
2 porcja (e)
Czas Przygotowania:
30 min
Czas Gotowania:
10 min
Typ posiłku:
Zakąski
Dania Główne
Oceń:
Average FatSecret member ranking Średnia ocena Użytkowników FatSecret
przez użytkownika: Shutterbug

Tilapia Fish Cakes

Fish cakes with tartar sauce.

Składniki

Wskazówki

  1. Process tilapia (or any mild white fish) and onion and half the bread crumbs in food processor for just a couple of seconds until well mixed.
  2. Add dash or two of dill, salt and pepper to taste. Form into 4 patties.
  3. Lightly coat patties with rest of bread crumbs.
  4. Heat olive oil in frying pan and fry on both sides until outside is crispy and inside is cooked (about 3-4 minutes on each side).
  5. Stir mustard into mayonnaise, add squirt of lemon juice, salt and pepper to taste.
  6. Add a dollop on top of each fish cake.
  7. Serve with steamed vegetables.
128 użytkowników dodało ten przepis do swoich książek kucharskich.
 

Recenzje 
I made these for my husband a few months ago... Couldn't find the printed sheet I had this on, so I came back looking for it. I'm wondering if I could add frozen salmon filets to this instead of talapia. I'm deathly allergic to any and all seafood (not just shellfish) so I have no clue what the difference is between salmon and talapia. Hopefully he'll like them because he LOVED this recipe with the talapia. He shared them with his co-workers and they wanted me to make more! ^_^
user vote
07 lut 14 przez użytkownika: lbelsches
They came out great, and tasted great. Will be making them often. Used seasoned Italian bread crumbs, and used 1 tsp Old Bay Seasoning in place of dill. Thanks to Shutterbug!
user vote
16 sty 12 przez użytkownika: dman3887
I thought these were absolutely phenomenal; Susan, uncool to rate recipe so low when it appears as though you didn't even make them. If you're watching your fat intake, just don't make (or use) the tartar sauce. I, too, used homemade italian breadcrumbs and added a little diced bell pepper to fish. Oh - and I used tilapia I had actually cooked the night before (foil baked with lemon, salt & pepper). Thanks so much for recipe!
user vote
08 sty 12 przez użytkownika: Litegal1
Super yummy! Loved it
user vote
13 lip 11 przez użytkownika: Mrs5679
I need to know the fat grams per serving as I am counting them.
user vote
28 kwi 11 przez użytkownika: SusanKM
I made this tonight but used Italian bread crumbs. It was really good! AND I hate fish! My kids even ate it. I will make it again. It wasn't too hard. :)
user vote
28 kwi 10 przez użytkownika: MOMofTeens

     
 

Zrecenzuj ten przepis



Musisz się zalogować, aby ocenić ten przepis. Kliknij tutaj, aby się zalogować
 

Znajdź Więcej Przepisów

Sortuj według Typ Posiłku

Zakąski Dania Główne

Najnowsze Przepisy

przez użytkownika: elizaieta2000
Smaczne danie z dużą ilością białka.
przez użytkownika: diesiulik
Kremowe i smaczne danie na lunch.
przez użytkownika: aguszja
Przepis prosty, smaczny i niskowęglowodanowy.
przez użytkownika: _luckycurls
Szybka sałatka na obiad .

Prześlij Przepis

Podsumowanie Wartości Odżywczych:

Jest 330 kalorii w 1 porcji Tilapia Fish Cakes.
Podział Kalorii: 49% tłusz, 22% węglo, 29% białk.

Wartość Odżywcza
Porcja
na porcje
na porcje
% RWS*
Energia
1379 kJ
16%
330 kcal
Tłuszcze
18g
26%
Tłuszcz Nasycony
3,128g
16%
Tłuszcze Trans
0,025g
Tłuszcz Jednonienasycony
6,938g
Tłuszcz Wielonienasycony
4,818g
Węglowodany
18,05g
7%
Cukier
4,48g
5%
Błonnik
1,8g
Białko
23,36g
47%
Sól
1,54g
26%
Cholesterol
43mg
Potas
78mg
4%
* Referencyjna wartość spożycia dla przeciętnej osoby dorosłej (8400 kJ / 2000 kcal)
16%
z GDA *
(330 cal)
16% GDA
Podział Kalorii:
 
Węglowodany (22%)
 
Tłuszcze (49%)
 
Białko (29%)
* Na podstawie GDA 2000 kalorii

Pobierz aplikację
    
© 2024 FatSecret. Wszelkie prawa zastrzeżone.