Czas Przygotowania: 30 min
Czas Gotowania: 10 min
Typ posiłku:
Zakąski
Dania Główne
Oceń:
Średnia ocena Użytkowników FatSecret
|
Fish cakes with tartar sauce.
Składniki
Wskazówki
- Process tilapia (or any mild white fish) and onion and half the bread crumbs in food processor for just a couple of seconds until well mixed.
- Add dash or two of dill, salt and pepper to taste. Form into 4 patties.
- Lightly coat patties with rest of bread crumbs.
- Heat olive oil in frying pan and fry on both sides until outside is crispy and inside is cooked (about 3-4 minutes on each side).
- Stir mustard into mayonnaise, add squirt of lemon juice, salt and pepper to taste.
- Add a dollop on top of each fish cake.
- Serve with steamed vegetables.
128 użytkowników dodało ten przepis do swoich książek kucharskich.
|
Recenzje
I made these for my husband a few months ago... Couldn't find the printed sheet I had this on, so I came back looking for it.
I'm wondering if I could add frozen salmon filets to this instead of talapia. I'm deathly allergic to any and all seafood (not just shellfish) so I have no clue what the difference is between salmon and talapia. Hopefully he'll like them because he LOVED this recipe with the talapia. He shared them with his co-workers and they wanted me to make more! ^_^
07 lut 14 przez użytkownika: lbelsches
|
They came out great, and tasted great. Will be making them often. Used seasoned Italian bread crumbs, and used 1 tsp Old Bay Seasoning in place of dill. Thanks to Shutterbug!
16 sty 12 przez użytkownika: dman3887
|
I thought these were absolutely phenomenal; Susan, uncool to rate recipe so low when it appears as though you didn't even make them. If you're watching your fat intake, just don't make (or use) the tartar sauce. I, too, used homemade italian breadcrumbs and added a little diced bell pepper to fish. Oh - and I used tilapia I had actually cooked the night before (foil baked with lemon, salt & pepper). Thanks so much for recipe!
08 sty 12 przez użytkownika: Litegal1
|
Super yummy! Loved it
13 lip 11 przez użytkownika: Mrs5679
|
I need to know the fat grams per serving as I am counting them.
28 kwi 11 przez użytkownika: SusanKM
|
I made this tonight but used Italian bread crumbs. It was really good! AND I hate fish! My kids even ate it. I will make it again. It wasn't too hard. :)
28 kwi 10 przez użytkownika: MOMofTeens
|
|
|
|
|
Zrecenzuj ten przepis
Musisz się zalogować, aby ocenić ten przepis. Kliknij tutaj, aby się zalogować
|
|
|
Znajdź Więcej Przepisów
|
Sortuj według Typ Posiłku
Zakąski
Dania Główne
Najnowsze Przepisy
Smaczne danie z dużą ilością białka.
|
Kremowe i smaczne danie na lunch.
|
Przepis prosty, smaczny i niskowęglowodanowy.
|
Szybka sałatka na obiad .
|
|
Prześlij Przepis
Podsumowanie Wartości Odżywczych:
|
|
Jest 330 kalorii w 1 porcji Tilapia Fish Cakes.
|
|
Podział Kalorii: 49% tłusz, 22% węglo, 29% białk. |
|
Wartość Odżywcza
Porcja
na porcje
Energia
1379 kJ
16%
330 kcal
Tłuszcze
18g
26%
Tłuszcz Nasycony
3,128g
16%
Tłuszcze Trans
0,025g
Tłuszcz Jednonienasycony
6,938g
Tłuszcz Wielonienasycony
4,818g
Węglowodany
18,05g
7%
Cukier
4,48g
5%
Błonnik
1,8g
Białko
23,36g
47%
Sól
1,54g
26%
Cholesterol
43mg
Potas
78mg
4%
Podział Kalorii:
Węglowodany (22%)
Tłuszcze (49%)
Białko (29%)
|
|
* Na podstawie GDA 2000 kalorii
|