Dodaj do mojej Książki Kucharskiej
Dodaj do Dziennika Żywności
Dają:
4 porcja (e)
Czas Przygotowania:
15 min
Czas Gotowania:
45 min
Typ posiłku:
Dania Główne
Oceń:
Average FatSecret member ranking Średnia ocena Użytkowników FatSecret
przez użytkownika: JWP43

Beef Tenderloin with Mayonnaise

A tasty beef dish with a basil, curry & horseradish mayonnaise that's easy to prepare.

Składniki

Wskazówki

  1. To prepare the beef; arrange an oven rack in the center of the oven and preheat the oven to 400 °F (200 °C). Spray a heavy baking sheet with vegetable oil cooking spray. Set aside.
  2. In a mortar and pestle or spice grinder, finely grind the cumin seeds and coriander seeds. Heat a small skillet over medium heat. Add the spices and cook for a few seconds until aromatic and toasted. Put the spices in a small bowl. Chop the garlic on a cutting board and sprinkle with 1/8 teaspoon salt. Holding a chef's knife at a 45 degrees angle, scrape the garlic and salt together to form a paste. Add the garlic paste to the bowl with the spices. Add the remaining teaspoon salt, black pepper, and oil and stir until smooth. Put the meat on the prepared baking sheet and rub with the spice mixture. Roast for 35 to 40 minutes or until an instant-read thermometer inserted into the thickest part of the meat registers 125 °F (50 °C), for medium-rare. Remove from the oven and transfer the meat to a cutting board. Cover the meat loosely with foil and let rest for 20 minutes.
  3. To prepare the mayonnaise; in a small bowl, whisk together the mayonnaise, mascarpone cheese, basil, curry powder, horseradish and paprika until smooth. Season with salt and pepper, to taste. To serve: Slice the meat into 1/4-inch thick slices and arrange on a platter. Spoon the mayonnaise mixture into a small serving bowl and serve alongside the sliced meat.
  4. Note: the spices can also be crushed by placing them in a small sealable bag and crushed using a rolling pin or the bottom of a small saucepan.
123 użytkowników dodało ten przepis do swoich książek kucharskich.
 

Recenzje 
I'm going to try it for Christmas dinner
user vote
21 gru 13 przez użytkownika: Champ611

     
 

Zrecenzuj ten przepis



Musisz się zalogować, aby ocenić ten przepis. Kliknij tutaj, aby się zalogować
 

Znajdź Więcej Przepisów

Sortuj według Typ Posiłku

Dania Główne

Najnowsze Przepisy

przez użytkownika: amandamaz1995
Szybkie śniadanie lub przekąska.
przez użytkownika: _luckycurls
Szybka sałatka na obiad .
przez użytkownika: rfbos
Zdrowe danie na bazie warzyw.
przez użytkownika: gewka3
Bogaty, słodki i smaczny.

Prześlij Przepis

Podsumowanie Wartości Odżywczych:

Jest 383 kalorii w 1 porcji Beef Tenderloin with Mayonnaise.
Podział Kalorii: 60% tłusz, 6% węglo, 35% białk.

Wartość Odżywcza
Porcja
na porcje
na porcje
% RWS*
Energia
1604 kJ
19%
383 kcal
Tłuszcze
25,48g
36%
Tłuszcz Nasycony
7,158g
36%
Tłuszcze Trans
0,03g
Tłuszcz Jednonienasycony
8,694g
Tłuszcz Wielonienasycony
5,992g
Węglowodany
5,27g
2%
Cukier
1,65g
2%
Błonnik
1,6g
Białko
33,06g
66%
Sól
2,07g
34%
Cholesterol
115mg
Potas
647mg
32%
* Referencyjna wartość spożycia dla przeciętnej osoby dorosłej (8400 kJ / 2000 kcal)
19%
z GDA *
(383 cal)
19% GDA
Podział Kalorii:
 
Węglowodany (5%)
 
Tłuszcze (60%)
 
Białko (35%)
* Na podstawie GDA 2000 kalorii

Pobierz aplikację
    
© 2024 FatSecret. Wszelkie prawa zastrzeżone.