Zarejestruj się
|
Zaloguj się
Polska
Szukaj:
Żywność
Przepisy
Sprawność Fizyczna
Użytkownicy
Mój FatSecret
Żywność
Przepisy
Sprawność Fizyczna
Społeczność
Przepisy
Beef Pot Roast and Roasted Vegetables
Zobacz Zdjęcia
Dodaj do mojej Książki Kucharskiej
Dodaj do Dziennika Żywności
Dają:
8 porcja (e)
Czas Przygotowania:
30 min
Czas Gotowania:
8 godz
Typ posiłku:
Dania Główne
Oceń:
Średnia ocena Użytkowników FatSecret
przez użytkownika:
emmieb
Beef Pot Roast and Roasted Vegetables
Hearty and healthy delicious crock pot dinner.
Składniki
1/2 tsp steak seasoning
1 tbsp steak sauce
4
miarki kuchenne
beef stock
4 tbsp Worcestershire sauce
8 średnie carrots
5
łodygi, duże
celery
1 duża onion
2
duże
potatoes
2 lbs beef roast
5 fl oz red wine
Wskazówki
Cut up all of the vegetables and put them in the pot along with all of the other ingredients.
Poke holes in the roast with a fork so that the flavors soak into the meat.
Cook on low heat for 8 hours.
Well worth the wait. Enjoy!
549 użytkowników dodało ten przepis do swoich książek kucharskich.
Recenzje
just take out the potatoes and it is a great meal for induction.
19 maj 12 przez użytkownika:
Preggo38
Good and very easy to make and Very tasty
28 lut 12 przez użytkownika:
LTAntrax
Good and very easy to make. I added some corn starch to the liquid to make a thicker gravy and next time I'll add some salt to the recipe.
19 cze 11 przez użytkownika:
alanpfd
Best slow cooked chuck roast I've had in a long time. Very tasty. A bit too much sodium in the original recipe. Had to tweak down the use of the sauces, and used plain water instead of beef stock.
25 sty 11 przez użytkownika:
Rhianna
Zrecenzuj ten przepis
Musisz się zalogować, aby ocenić ten przepis. Kliknij
tutaj
, aby się zalogować
Znajdź Więcej Przepisów
Sortuj według Typ Posiłku
Dania Główne
Najnowsze Przepisy
przez użytkownika:
diesiulik
Salatka Krabowa
Kremowe i smaczne danie na lunch.
przez użytkownika:
Takmisieniechce
Gofry z Jogurtu Naturalnego
Śniadanie lub przekąska bez cukru.
przez użytkownika:
agatek_r
Keto Gofry
Przepis na miękki, smaczny i niskowęglowodanowy.
przez użytkownika:
rfbos
Sałatka Winegrette
Zdrowe danie na bazie warzyw.
Zobacz Więcej Przepisów
Znajdź więcej przepisów na: Beef Pot Roast and Roasted Vegetables
Prześlij Przepis
Podsumowanie Wartości Odżywczych:
Jest 300 kalorii w 1 porcji Beef Pot Roast and Roasted Vegetables.
Podział Kalorii:
28% tłusz
, 37% węglo, 35% białk.
Wartość Odżywcza
Porcja
na porcje
na porcje
% RWS*
Energia
1255 kJ
15%
300 kcal
Tłuszcze
8,81g
13%
Tłuszcz Nasycony
3,269g
16%
Tłuszcze Trans
0g
Tłuszcz Jednonienasycony
3,794g
Tłuszcz Wielonienasycony
0,471g
Węglowodany
26,51g
10%
Cukier
6,87g
8%
Błonnik
4,8g
Białko
24,82g
50%
Sól
2,51g
42%
Cholesterol
74mg
Potas
1161mg
58%
* Referencyjna wartość spożycia dla przeciętnej osoby dorosłej (8400 kJ / 2000 kcal)
15%
z GDA *
(300 cal)
Podział Kalorii:
Węglowodany (37%)
Tłuszcze (28%)
Białko (35%)
* Na podstawie GDA 2000 kalorii
Jakie jest moje Zalecane Dzienne Spożycie?