Czas Przygotowania: 15 min
Czas Gotowania: 45 min
Typ posiłku:
Dania Główne
Oceń:
Średnia ocena Użytkowników FatSecret
|
przez użytkownika: EStar728
Stuffed Chicken Parmesan
Italian food has never been so good on your waistline.
Składniki
Wskazówki
- Heat oven to 375 °F (190 °C). Spray 13x9" (3-quart) glass baking dish with cooking spray.
- Between pieces of plastic wrap or waxed paper, place each chicken breast smooth side down; gently pound with flat side of meat mallet or rolling pin until about 1/4" thick.
- In medium bowl, mix spinach, cream cheese, parmesan cheese, 1/2 teaspoon basil and the garlic until blended.
- Spread about 1 tablespoon spinach mixture over each chicken breast; roll up tightly. If necessary, secure with toothpicks.
- In small shallow bowl, place egg product. In another small shallow bowl, mix cracker crumbs, 1 teaspoon basil and the pepper.
- Dip each chicken breast into egg product; coat with crumb mixture. Place seam side down in baking dish.
- Bake uncovered for 20 minutes. Pour pasta sauce over chicken; sprinkle with mozzarella cheese.
- Bake 10 to 15 minutes longer or until thermometer inserted in center of chicken reads 165 °F (75 °C). Remove toothpicks from chicken before eating.
1908 użytkowników dodało ten przepis do swoich książek kucharskich.
|
Recenzje
It is the ingredients. In my area, it is 30-min to the nearest grocer store of a size that MIGHT carry SOME of the ingredients. I need to know how to make dishes with stuff I can either make for myself or order online at a DECENT price.
22 sie 21 przez użytkownika: janto2
|
Ok people, I'm making this tonight. I hope to have a good report on it tomorrow. Hope it's as good as everyone says.
06 kwi 16 przez użytkownika: ozzie124
|
This recipes sounds like one my husband could enjoy with me.
25 maj 15 przez użytkownika: nanah57
|
This was awesome - my family ate it up. Will make it again for sure.
27 sty 14 przez użytkownika: Randypanz
|
This was so good its not even funny!!
16 sty 14 przez użytkownika: kaylala123
|
This dish was absolutely delicious!!! I made it for the first time Thanksgiving and felt bad because i wanted to hide them and keep them for myself! I added extra basil and pepper to the 2nd batch for an extra kick.It was liked by all!
23 lis 12 przez użytkownika: angelsmommie
|
Even my kids liked this recipe and asked me to make it again!!
09 wrz 12 przez użytkownika: Pjyoung1
|
Second time I made it this month.This time i butterflied the breast into single servings. BOOM!
30 mar 12 przez użytkownika: bked
|
FABULOUS! Very easy. We love red sauce so I added more red sauce on top that the original recipe called for. Very good, will make again!
28 paź 11 przez użytkownika: sonyamarie
|
I'm new to this site and this is very important to the diet I'm on. Can someone tell me what exactly the serving size is? This souds SO yummy, and I'm going shopping in the morning. Can't wait to try it. :)
11 sie 11 przez użytkownika: familychef
|
|
|
|
|
Zrecenzuj ten przepis
Musisz się zalogować, aby ocenić ten przepis. Kliknij tutaj, aby się zalogować
|
|
|
Znajdź Więcej Przepisów
|
Sortuj według Typ Posiłku
Dania Główne
Najnowsze Przepisy
Prosty, miękki i smaczny przepis.
|
Szybkie i łatwe śniadanie.
|
Słodka i kremowa przekąska.
|
Przepis prosty, smaczny i niskowęglowodanowy.
|
|
Prześlij Przepis
Podsumowanie Wartości Odżywczych:
|
|
Jest 238 kalorii w 1 porcji Stuffed Chicken Parmesan.
|
|
Podział Kalorii: 35% tłusz, 16% węglo, 49% białk. |
|
Wartość Odżywcza
Porcja
na porcje
Energia
995 kJ
12%
238 kcal
Tłuszcze
9,3g
13%
Tłuszcz Nasycony
3,169g
16%
Tłuszcze Trans
0g
Tłuszcz Jednonienasycony
0,798g
Tłuszcz Wielonienasycony
0,28g
Węglowodany
9,75g
4%
Cukier
2,66g
3%
Błonnik
2,4g
Białko
29,22g
58%
Sól
1,56g
26%
Cholesterol
69mg
Potas
199mg
10%
Podział Kalorii:
Węglowodany (16%)
Tłuszcze (35%)
Białko (49%)
|
|
* Na podstawie GDA 2000 kalorii
|