Dodaj do mojej Książki Kucharskiej
Dodaj do Dziennika Żywności
Dają:
6 porcja (e)
Czas Przygotowania:
15 min
Czas Gotowania:
45 min
Typ posiłku:
Dania Główne
Oceń:
Average FatSecret member ranking Średnia ocena Użytkowników FatSecret
przez użytkownika: EStar728

Stuffed Chicken Parmesan

Italian food has never been so good on your waistline.

Składniki

Wskazówki

  1. Heat oven to 375 °F (190 °C). Spray 13x9" (3-quart) glass baking dish with cooking spray.
  2. Between pieces of plastic wrap or waxed paper, place each chicken breast smooth side down; gently pound with flat side of meat mallet or rolling pin until about 1/4" thick.
  3. In medium bowl, mix spinach, cream cheese, parmesan cheese, 1/2 teaspoon basil and the garlic until blended.
  4. Spread about 1 tablespoon spinach mixture over each chicken breast; roll up tightly. If necessary, secure with toothpicks.
  5. In small shallow bowl, place egg product. In another small shallow bowl, mix cracker crumbs, 1 teaspoon basil and the pepper.
  6. Dip each chicken breast into egg product; coat with crumb mixture. Place seam side down in baking dish.
  7. Bake uncovered for 20 minutes. Pour pasta sauce over chicken; sprinkle with mozzarella cheese.
  8. Bake 10 to 15 minutes longer or until thermometer inserted in center of chicken reads 165 °F (75 °C). Remove toothpicks from chicken before eating.
1908 użytkowników dodało ten przepis do swoich książek kucharskich.
 

Recenzje 
It is the ingredients. In my area, it is 30-min to the nearest grocer store of a size that MIGHT carry SOME of the ingredients. I need to know how to make dishes with stuff I can either make for myself or order online at a DECENT price.
user vote
22 sie 21 przez użytkownika: janto2
Ok people, I'm making this tonight. I hope to have a good report on it tomorrow. Hope it's as good as everyone says.
user vote
06 kwi 16 przez użytkownika: ozzie124
This recipes sounds like one my husband could enjoy with me.
user vote
25 maj 15 przez użytkownika: nanah57
This was awesome - my family ate it up. Will make it again for sure.
user vote
27 sty 14 przez użytkownika: Randypanz
This was so good its not even funny!!
user vote
16 sty 14 przez użytkownika: kaylala123
This dish was absolutely delicious!!! I made it for the first time Thanksgiving and felt bad because i wanted to hide them and keep them for myself! I added extra basil and pepper to the 2nd batch for an extra kick.It was liked by all!
user vote
23 lis 12 przez użytkownika: angelsmommie
Even my kids liked this recipe and asked me to make it again!!
user vote
09 wrz 12 przez użytkownika: Pjyoung1
Second time I made it this month.This time i butterflied the breast into single servings. BOOM!
user vote
30 mar 12 przez użytkownika: bked
FABULOUS! Very easy. We love red sauce so I added more red sauce on top that the original recipe called for. Very good, will make again!
user vote
28 paź 11 przez użytkownika: sonyamarie
I'm new to this site and this is very important to the diet I'm on. Can someone tell me what exactly the serving size is? This souds SO yummy, and I'm going shopping in the morning. Can't wait to try it. :)
user vote
11 sie 11 przez użytkownika: familychef
1 do 10 z 23 Następny

     
 

Zrecenzuj ten przepis



Musisz się zalogować, aby ocenić ten przepis. Kliknij tutaj, aby się zalogować
 

Znajdź Więcej Przepisów

Sortuj według Typ Posiłku

Dania Główne

Najnowsze Przepisy

przez użytkownika: perzol22
Prosty, miękki i smaczny przepis.
przez użytkownika: Furmanka86
Szybkie i łatwe śniadanie.
przez użytkownika: Natalitschka1
Słodka i kremowa przekąska.
przez użytkownika: aguszja
Przepis prosty, smaczny i niskowęglowodanowy.

Prześlij Przepis

Podsumowanie Wartości Odżywczych:

Jest 238 kalorii w 1 porcji Stuffed Chicken Parmesan.
Podział Kalorii: 35% tłusz, 16% węglo, 49% białk.

Wartość Odżywcza
Porcja
na porcje
na porcje
% RWS*
Energia
995 kJ
12%
238 kcal
Tłuszcze
9,3g
13%
Tłuszcz Nasycony
3,169g
16%
Tłuszcze Trans
0g
Tłuszcz Jednonienasycony
0,798g
Tłuszcz Wielonienasycony
0,28g
Węglowodany
9,75g
4%
Cukier
2,66g
3%
Błonnik
2,4g
Białko
29,22g
58%
Sól
1,56g
26%
Cholesterol
69mg
Potas
199mg
10%
* Referencyjna wartość spożycia dla przeciętnej osoby dorosłej (8400 kJ / 2000 kcal)
12%
z GDA *
(238 cal)
12% GDA
Podział Kalorii:
 
Węglowodany (16%)
 
Tłuszcze (35%)
 
Białko (49%)
* Na podstawie GDA 2000 kalorii

Pobierz aplikację
    
© 2024 FatSecret. Wszelkie prawa zastrzeżone.