Typ posiłku:
Przekąski
Śniadanie
Oceń:
Średnia ocena Użytkowników FatSecret
|
przez użytkownika: slease
Hard Boiled Eggs
Best way to cook hard boiled eggs ever.
Składniki
Wskazówki
- Place eggs in a saucepan that they just fit into. Vary the number of eggs and size of pan as needed.
- Fill pan with water to just cover eggs. Add salt and set pan on burner over medium high heat.
- When water starts to boil turn burner off and place lid tightly on pan. Leave pan on warm burner for 20 minutes.
- After 20 minutes run cold water in pan to help eggs cool. Once cool put in refrigerator.
- Note: recipe from "500 More Low Carb Recipes" by Dana Carpender.
544 użytkowników dodało ten przepis do swoich książek kucharskich.
|
Recenzje
It's how I boil eggs too, but I only leave them in the hot water for 18 minutes and I remove the pan from the hot surface...no darkening of the yolks and they are fully cooked.
01 paź 12 przez użytkownika: branychick
|
|
The shells were super easy to peel. I poked a tiny hole at one end of each egg prior to cooking. Love this recipe!
31 mar 12 przez użytkownika: lisaissasa
|
One thing I find so I don't have to put a hole in the eggs is this: If I let the eggs come to room temp before placing them in the water, they don't crack.
08 kwi 11 przez użytkownika: weirdangel
|
I place my eggs into a pan filled w/COLD tap water, bring to a roiling boil, turn off the burner, cover pan and let sit for 15 min., I then run them under cold tap water briefly, then refrigerate. Works every time!
09 lis 10 przez użytkownika: darlingdeb
|
That is the way I do it. The cold water is important because it keeps the eggs from over-cooking.
28 lip 10 przez użytkownika: jmstrange
|
2pts
15 maj 10 przez użytkownika: Susie-Q
|
I raise chickens so I've always got fresh eggs. When I boil them I put a small crack in each one by gently tapping on the counter. I always put 3 tablespoons of sea salt in mine and bring to a boil for 10 minutes then drain and then run cold water on them. They come out perfect (for me anyway) each time.
20 lut 10 przez użytkownika: Shantamar
|
Martha Stewart says the correct name is Hard Cooked Eggs. Boiling is the cooking process. Also, she recommended making a small hole [nail size] in the top of each egg before setting the eggs into the cold water. After eggs are in pot, bring water to boil without covering pot. After water comes to a boil, cover pot with a lid and let set 10-12 minutes . Quickly remove pot from burner and decant hot water. Fill pot with cold water, decant. repeat a few times. Put eggs in a ice bath bowl to cool down eggs (about 5 minutes). Eggs are ready to peel or put unpeeled into refrigerator to store.
03 lis 09 przez użytkownika: a44magmn
|
If you put just a dash of vinegar (any kind) in the water any eggs that crack will not leak.
08 cze 09 przez użytkownika: S-lady
|
|
|
|
|
Zrecenzuj ten przepis
Musisz się zalogować, aby ocenić ten przepis. Kliknij tutaj, aby się zalogować
|
|
|
Znajdź Więcej Przepisów
|
Sortuj według Typ Posiłku
Przekąski
Śniadanie
Najnowsze Przepisy
Prosty przepis na przekąskę.
|
Kremowe i smaczne danie na lunch.
|
Kremowy wypiek z tylko 5 składników.
|
Pyszne, lekkie i pięknie zielone.
|
|
Prześlij Przepis
Podsumowanie Wartości Odżywczych:
|
|
Jest 74 kalorii w 1 porcji Hard Boiled Eggs.
|
|
Podział Kalorii: 63% tłusz, 2% węglo, 35% białk. |
|
Wartość Odżywcza
Porcja
na porcje
Energia
308 kJ
4%
74 kcal
Tłuszcze
4,97g
7%
Tłuszcz Nasycony
1,55g
8%
Tłuszcz Jednonienasycony
1,905g
Tłuszcz Wielonienasycony
0,682g
Węglowodany
0,38g
0%
Cukier
0,38g
0%
Błonnik
0g
Białko
6,29g
13%
Sól
4,54g
76%
Cholesterol
212mg
Potas
67mg
3%
Podział Kalorii:
Węglowodany (2%)
Tłuszcze (63%)
Białko (35%)
|
|
* Na podstawie GDA 2000 kalorii
|