Dodaj do mojej Książki Kucharskiej
Dodaj do Dziennika Żywności
Dają:
12 porcja (e)
Czas Gotowania:
10 min
Typ posiłku:
Przekąski
Śniadanie
Oceń:
Average FatSecret member ranking Średnia ocena Użytkowników FatSecret
przez użytkownika: slease

Hard Boiled Eggs

Best way to cook hard boiled eggs ever.

Składniki

Wskazówki

  1. Place eggs in a saucepan that they just fit into. Vary the number of eggs and size of pan as needed.
  2. Fill pan with water to just cover eggs. Add salt and set pan on burner over medium high heat.
  3. When water starts to boil turn burner off and place lid tightly on pan. Leave pan on warm burner for 20 minutes.
  4. After 20 minutes run cold water in pan to help eggs cool. Once cool put in refrigerator.
  5. Note: recipe from "500 More Low Carb Recipes" by Dana Carpender.
544 użytkowników dodało ten przepis do swoich książek kucharskich.
 

Recenzje 
It's how I boil eggs too, but I only leave them in the hot water for 18 minutes and I remove the pan from the hot surface...no darkening of the yolks and they are fully cooked.
user vote
01 paź 12 przez użytkownika: branychick
bon appetite !!!
user vote
04 lip 12 przez użytkownika: say no to fats
The shells were super easy to peel. I poked a tiny hole at one end of each egg prior to cooking. Love this recipe!
user vote
31 mar 12 przez użytkownika: lisaissasa
One thing I find so I don't have to put a hole in the eggs is this: If I let the eggs come to room temp before placing them in the water, they don't crack.
user vote
08 kwi 11 przez użytkownika: weirdangel
I place my eggs into a pan filled w/COLD tap water, bring to a roiling boil, turn off the burner, cover pan and let sit for 15 min., I then run them under cold tap water briefly, then refrigerate. Works every time!
user vote
09 lis 10 przez użytkownika: darlingdeb
That is the way I do it. The cold water is important because it keeps the eggs from over-cooking.
user vote
28 lip 10 przez użytkownika: jmstrange
2pts
user vote
15 maj 10 przez użytkownika: Susie-Q
I raise chickens so I've always got fresh eggs. When I boil them I put a small crack in each one by gently tapping on the counter. I always put 3 tablespoons of sea salt in mine and bring to a boil for 10 minutes then drain and then run cold water on them. They come out perfect (for me anyway) each time.
user vote
20 lut 10 przez użytkownika: Shantamar
Martha Stewart says the correct name is Hard Cooked Eggs. Boiling is the cooking process. Also, she recommended making a small hole [nail size] in the top of each egg before setting the eggs into the cold water. After eggs are in pot, bring water to boil without covering pot. After water comes to a boil, cover pot with a lid and let set 10-12 minutes . Quickly remove pot from burner and decant hot water. Fill pot with cold water, decant. repeat a few times. Put eggs in a ice bath bowl to cool down eggs (about 5 minutes). Eggs are ready to peel or put unpeeled into refrigerator to store.
user vote
03 lis 09 przez użytkownika: a44magmn
If you put just a dash of vinegar (any kind) in the water any eggs that crack will not leak.
user vote
08 cze 09 przez użytkownika: S-lady
1 do 10 z 17 Następny

     
 

Zrecenzuj ten przepis



Musisz się zalogować, aby ocenić ten przepis. Kliknij tutaj, aby się zalogować
 

Znajdź Więcej Przepisów

Sortuj według Typ Posiłku

Przekąski Śniadanie

Najnowsze Przepisy

przez użytkownika: basle1
Prosty przepis na przekąskę.
przez użytkownika: diesiulik
Kremowe i smaczne danie na lunch.
przez użytkownika: kasia.majewska
Kremowy wypiek z tylko 5 składników.
przez użytkownika: ElwirkaP
Pyszne, lekkie i pięknie zielone.

Prześlij Przepis

Podsumowanie Wartości Odżywczych:

Jest 74 kalorii w 1 porcji Hard Boiled Eggs.
Podział Kalorii: 63% tłusz, 2% węglo, 35% białk.

Wartość Odżywcza
Porcja
na porcje
na porcje
% RWS*
Energia
308 kJ
4%
74 kcal
Tłuszcze
4,97g
7%
Tłuszcz Nasycony
1,55g
8%
Tłuszcz Jednonienasycony
1,905g
Tłuszcz Wielonienasycony
0,682g
Węglowodany
0,38g
0%
Cukier
0,38g
0%
Błonnik
0g
Białko
6,29g
13%
Sól
4,54g
76%
Cholesterol
212mg
Potas
67mg
3%
* Referencyjna wartość spożycia dla przeciętnej osoby dorosłej (8400 kJ / 2000 kcal)
4%
z GDA *
(74 cal)
4% GDA
Podział Kalorii:
 
Węglowodany (2%)
 
Tłuszcze (63%)
 
Białko (35%)
* Na podstawie GDA 2000 kalorii

Pobierz aplikację
    
© 2024 FatSecret. Wszelkie prawa zastrzeżone.