Czas Przygotowania: 5 min
Czas Gotowania: 50 min
Typ posiłku:
Dania Główne
Oceń:
Średnia ocena Użytkowników FatSecret
|
przez użytkownika: wds
Cheeseburger Casserole
Delicious eggs, hamburger and cheese in an easy to bake casserole.
Składniki
Wskazówki
- Pre-heat oven to 350 °F (175 °C).
- Brown ground beef and crumble, drain any juices or fat. Add onion flakes while browning beef. You can use fresh onion as an option.
- In a separate bowl, beat eggs, cream, and mayo. Add shredded cheese.
- Using a 9x13" baking dish, put ground beef on the bottom of the pan and spread evenly. Pour egg mixture evenly over the top.
- Bake for 40-45 minutes until golden. Let sit for at least 15 minutes before slicing.
- Note: this will keep in the fridge for 4-5 days. I slice it into serving sizes and warm in the microwave. Tastes good for breakfast or as a main dish. I like to top with fresh pico de gallo and a dollop of sour cream. Enjoy!
710 użytkowników dodało ten przepis do swoich książek kucharskich.
|
Recenzje
Family loved it , easy to fix! great for lunch the next few days, weather it was hot or cold.
19 wrz 12 przez użytkownika: aliciamasa
|
Whole family loved it. I substituted ground turkey instead of hamburger and seasoned it with garlic, salt, and pepper. I also added tomatoes and onions to the top after it was done cooking. This can also be used for breakfast.
25 cze 12 przez użytkownika: New MrsRando
|
Used heavy cream instead of the half and half, also added a few spices that I normally add to my burgers. Family loved it and I kept the leftovers for quick meals throughout the week. Thanks
19 maj 12 przez użytkownika: afwifey1998
|
I wonder if a low fat yogurt could be subbed for the cream
24 kwi 12 przez użytkownika: courtsangel77
|
The combo sounded a bit strange to me, but because of the execellent reviews, I decided to give it a try. It is very good! I think I'll try subbing Mexican chorizo sausage for the hamburger and adding some cilantro.
26 lut 12 przez użytkownika: vancl
|
This recipe is wonderful for Atkins Induction Phase. I also added a whole zuchinni shredded mixed in with the ground beef and the entire family ate it even though I made them chicken and brocolli pasta! they ate my dinner too! lol
29 sty 11 przez użytkownika: MrsRobinson77
|
i thought this was really good but it could b bigger
28 sty 11 przez użytkownika: skatergurl
|
We decided to spice it up a bit w/garlic. We weren't big fans of the mayo, so we're leaving it out next time. Works even better as a breakfast casserole by using 1/2 pork sausage & 1/2 hamburger - easy brunch dish.
07 cze 10 przez użytkownika: WIMOM
|
It was great. I used heavy cream instead of half and half.
13 lut 10 przez użytkownika: KzooPackFan
|
I have tried a similar recipe with out the cream and mayo. added chopped peppers and more cheese. This really sounds better. Not quite as rich maybe.
21 mar 08 przez użytkownika: GraceCannon
|
|
|
|
|
Zrecenzuj ten przepis
Musisz się zalogować, aby ocenić ten przepis. Kliknij tutaj, aby się zalogować
|
|
|
Znajdź Więcej Przepisów
|
Sortuj według Typ Posiłku
Dania Główne
Najnowsze Przepisy
Smaczne danie z dużą ilością białka.
|
Bogaty, słodki i smaczny.
|
Zdrowe danie na bazie warzyw.
|
Miękkie, zdrowe i pyszne.
|
|
Prześlij Przepis
Podsumowanie Wartości Odżywczych:
|
|
Jest 328 kalorii w 1 porcji Cheeseburger Casserole.
|
|
Podział Kalorii: 63% tłusz, 7% węglo, 30% białk. |
|
Wartość Odżywcza
Porcja
na porcje
Energia
1372 kJ
16%
328 kcal
Tłuszcze
22,58g
32%
Tłuszcz Nasycony
10,2g
51%
Tłuszcze Trans
0,194g
Tłuszcz Jednonienasycony
7,126g
Tłuszcz Wielonienasycony
3,634g
Węglowodany
5,85g
2%
Cukier
1,85g
2%
Błonnik
0,1g
Białko
24,58g
49%
Sól
0,94g
16%
Cholesterol
233mg
Potas
315mg
16%
Podział Kalorii:
Węglowodany (7%)
Tłuszcze (63%)
Białko (30%)
|
|
* Na podstawie GDA 2000 kalorii
|