Czas Przygotowania: 5 min
Czas Gotowania: 20 min
Oceń:
Średnia ocena Użytkowników FatSecret
|
przez użytkownika: cgabriel
Chinese Style Hot & Spicy Green Beans
Make these tasty green beans as spicy as you wish by adding more or less hot chili flakes.
Składniki
Wskazówki
- In a small bowl, whisk together the soy sauce, vinegar, sugar, and chili flakes. Set aside.
- Place 1/4 cup water in a large skillet and bring to a boil over high heat.
- Add the green beans, cover the pan, and cook until the beans are crisp tender, 3 to 4 minutes. Uncover, and drain any water that remains in the pan.
- Add the oil, grated ginger, and thinly sliced garlic to the beans in the skillet and cook over medium-high heat, stirring frequently, until the beans are lightly browned, about 2 minutes. Don't let the garlic burn.
- Add the soy mixture to the pan and cook, stirring constantly, until the sauce thickens and glazes the beans, about 2 minutes.
- Transfer to a platter and serve the beans hot or at room temperature.
311 użytkowników dodało ten przepis do swoich książek kucharskich.
|
Recenzje
Made it tonight - very easy and very, very good! I normally don't really care for green beans, but these are very tasty. Don't forget to add some chili pepper flakes if you want a nice hot taste (the pepper flakes missed the ingredients list). Definitely a do-again! :)
05 kwi 18 przez użytkownika: FarmerJeannine
|
Toasted sesame seed oil has a very strong flavor. I used one teaspoon for the recipe and it was still really good.
18 lut 13 przez użytkownika: bye2babyweight
|
This was very tasty, although it wasn't really spicy so the name is a little deceiving.
28 mar 12 przez użytkownika: blakec
|
Made this last night and it was awesome!!! I always wanted an easy and tasty green bean recipe. This is it!
03 mar 12 przez użytkownika: slize01
|
Excellent!!
21 lut 12 przez użytkownika: donelle2
|
Excellent! Thank you so much for a recipe I am sure I will use often. I used 1/2 teaspoon of flaked red pepper, which was about right for me.
01 lut 12 przez użytkownika: Lucille Ball
|
So Yummy! I make them quite often!!!
24 sty 12 przez użytkownika: diamonds76
|
2 pts
03 gru 11 przez użytkownika: mama mel
|
|
|
|
|
Zrecenzuj ten przepis
Musisz się zalogować, aby ocenić ten przepis. Kliknij tutaj, aby się zalogować
|
|
|
Znajdź Więcej Przepisów
|
Sortuj według Typ Posiłku
Przystawki
Najnowsze Przepisy
Prosty, miękki i smaczny przepis.
|
Bogaty, słodki i smaczny.
|
Smaczne danie o niskiej zawartości kalorii.
|
Smaczne danie z dużą ilością białka.
|
|
Prześlij Przepis
Podsumowanie Wartości Odżywczych:
|
|
Jest 58 kalorii w 1 porcji Chinese Style Hot & Spicy Green Beans.
|
|
Podział Kalorii: 35% tłusz, 53% węglo, 12% białk. |
|
Wartość Odżywcza
Porcja
na porcje
Energia
241 kJ
3%
58 kcal
Tłuszcze
2,45g
4%
Tłuszcz Nasycony
0,36g
2%
Tłuszcz Jednonienasycony
0,008g
Tłuszcz Wielonienasycony
0,056g
Węglowodany
8,48g
3%
Cukier
2,61g
3%
Błonnik
2,7g
Białko
1,93g
4%
Sól
0,76g
13%
Cholesterol
0mg
Potas
189mg
9%
Podział Kalorii:
Węglowodany (53%)
Tłuszcze (35%)
Białko (12%)
|
|
* Na podstawie GDA 2000 kalorii
|