Czas Przygotowania: 5 min
Czas Gotowania: 45 min
Oceń:
Średnia ocena Użytkowników FatSecret
|
przez użytkownika: Biz319
Roasted Cauliflower Broccoli Soup
Pure comfort food on a cold wintery day.
Składniki
Wskazówki
- Heat oven to 400° F (200° C). Toss chopped cauliflower, broccoli and garlic with the olive oil, and roast for 30 minutes.
- Meanwhile, heat the butter in a large pot or dutch oven. Add the celery and carrot and saute for about 10 minutes.
- Whisk in the salt, pepper, paprika, thyme and flour and continue to cook for 2 minutes.
- Add the wine and water, whisking to combine with the flour mixture.
- Slowly add the broth and bring the mixture to a boil, then reduce the heat and simmer for 10 minutes.
- Add the cauliflower, broccoli and garlic to pot. Using a stick blender, puree well. Remove from heat and stir in half and half.
- Top with bacon bits or serve with crusty bread or crackers.
74 użytkowników dodało ten przepis do swoich książek kucharskich.
|
Recenzje
I substitute half a cup of Greek Yogurt for the half & half because it's what I had on hand and it worked great.
12 lut 12 przez użytkownika: AZGuy70
|
|
|
|
|
Zrecenzuj ten przepis
Musisz się zalogować, aby ocenić ten przepis. Kliknij tutaj, aby się zalogować
|
|
|
Znajdź Więcej Przepisów
|
Sortuj według Typ Posiłku
Zupy
Najnowsze Przepisy
Zdrowe danie na bazie warzyw.
|
Szybkie i łatwe śniadanie.
|
Prosty przepis na przekąskę.
|
Bogaty, słodki i smaczny.
|
|
Prześlij Przepis
Podsumowanie Wartości Odżywczych:
|
|
Jest 125 kalorii w 1 porcji Roasted Cauliflower Broccoli Soup.
|
|
Podział Kalorii: 28% tłusz, 55% węglo, 18% białk. |
|
Wartość Odżywcza
Porcja
na porcje
Energia
523 kJ
6%
125 kcal
Tłuszcze
3,9g
6%
Tłuszcz Nasycony
1,671g
8%
Tłuszcze Trans
0g
Tłuszcz Jednonienasycony
1,512g
Tłuszcz Wielonienasycony
0,478g
Węglowodany
17,16g
7%
Cukier
5,93g
7%
Błonnik
5,2g
Białko
5,54g
11%
Sól
2,06g
34%
Cholesterol
6mg
Potas
696mg
35%
Podział Kalorii:
Węglowodany (54%)
Tłuszcze (28%)
Białko (18%)
|
|
* Na podstawie GDA 2000 kalorii
|