Dodaj do mojej Książki Kucharskiej
Dodaj do Dziennika Żywności
Dają:
4 porcja (e)
Typ posiłku:
Dania Główne
Oceń:
Average FatSecret member ranking Średnia ocena Użytkowników FatSecret
przez użytkownika: mrsjohnson0317

Beef and Vegetable Stuffed Peppers

Ground beef and vegetables make for excellent South Beach friendly stuffed peppers.

Składniki

Wskazówki

  1. Pre-heat oven to 375 °F (190 °C).
  2. Mix the ground beef, onions and spices together in a bowl and divided into four balls.
  3. Cut the green peppers in half and clean.
  4. Coat the bottom of a baking dish with vegetable juice, like V8. Use just enough to coat it.
  5. Add peppers to pan and pour just a little bit more of the vegetable juice to the inside of the pepper.
  6. Add to the pepper the ground beef "balls".
  7. Top each stuffed pepper with the crushed tomatoes.
  8. Pour the remainder of the vegetable juice over the stuffed peppers and cook for about 45 minutes.
115 użytkowników dodało ten przepis do swoich książek kucharskich.
 

Recenzje 
Overall this is pretty tasty. I think the peppers should be cooked longer for to a softer consistency and I would not make a large meatball stuffing. I think the stuffing would be better if spoon dropped into pepper.
user vote
05 sie 17 przez użytkownika: skinnydebbie013
I made this recipe last night for my husband and I. Im currently on the Isagenix 30 day cleanse. Sub'd the hamburger with chicken and added some paprika and green onion as well. Very yummy. One filled me up!
user vote
24 sty 13 przez użytkownika: sunnydaze5
probably a bit high on the carbs, but i omit tomatoes so that should bring it down a bit...?
user vote
18 lis 09 przez użytkownika: SassyChass

     
 

Zrecenzuj ten przepis



Musisz się zalogować, aby ocenić ten przepis. Kliknij tutaj, aby się zalogować
 

Znajdź Więcej Przepisów

Sortuj według Typ Posiłku

Dania Główne

Najnowsze Przepisy

przez użytkownika: AsiaAikido
Szybkie śniadanie lub przekąska z zaledwie 4 składników.
przez użytkownika: ElwirkaP
Pyszne, lekkie i pięknie zielone.
przez użytkownika: kasia.majewska
Kremowy wypiek z tylko 5 składników.
przez użytkownika: amandamaz1995
Szybkie śniadanie lub przekąska.

Prześlij Przepis

Podsumowanie Wartości Odżywczych:

Jest 283 kalorii w 1 porcji Beef and Vegetable Stuffed Peppers.
Podział Kalorii: 28% tłusz, 17% węglo, 55% białk.

Wartość Odżywcza
Porcja
na porcje
na porcje
% RWS*
Energia
1182 kJ
14%
282 kcal
Tłuszcze
8,83g
13%
Tłuszcz Nasycony
3,905g
20%
Tłuszcze Trans
0,58g
Tłuszcz Jednonienasycony
3,698g
Tłuszcz Wielonienasycony
0,571g
Węglowodany
11,56g
4%
Cukier
4,34g
5%
Błonnik
2,9g
Białko
38,41g
77%
Sól
1,12g
19%
Cholesterol
106mg
Potas
982mg
49%
* Referencyjna wartość spożycia dla przeciętnej osoby dorosłej (8400 kJ / 2000 kcal)
14%
z GDA *
(282 cal)
14% GDA
Podział Kalorii:
 
Węglowodany (17%)
 
Tłuszcze (28%)
 
Białko (55%)
* Na podstawie GDA 2000 kalorii

Pobierz aplikację
    
© 2024 FatSecret. Wszelkie prawa zastrzeżone.