Beef and Vegetable Stuffed Peppers
Typ posiłku:
Dania Główne
Oceń:
Średnia ocena Użytkowników FatSecret
|
Ground beef and vegetables make for excellent South Beach friendly stuffed peppers.
Składniki
Wskazówki
- Pre-heat oven to 375 °F (190 °C).
- Mix the ground beef, onions and spices together in a bowl and divided into four balls.
- Cut the green peppers in half and clean.
- Coat the bottom of a baking dish with vegetable juice, like V8. Use just enough to coat it.
- Add peppers to pan and pour just a little bit more of the vegetable juice to the inside of the pepper.
- Add to the pepper the ground beef "balls".
- Top each stuffed pepper with the crushed tomatoes.
- Pour the remainder of the vegetable juice over the stuffed peppers and cook for about 45 minutes.
115 użytkowników dodało ten przepis do swoich książek kucharskich.
|
Recenzje
Overall this is pretty tasty. I think the peppers should be cooked longer for to a softer consistency and I would not make a large meatball stuffing. I think the stuffing would be better if spoon dropped into pepper.
05 sie 17 przez użytkownika: skinnydebbie013
|
I made this recipe last night for my husband and I. Im currently on the Isagenix 30 day cleanse. Sub'd the hamburger with chicken and added some paprika and green onion as well. Very yummy. One filled me up!
24 sty 13 przez użytkownika: sunnydaze5
|
probably a bit high on the carbs, but i omit tomatoes so that should bring it down a bit...?
18 lis 09 przez użytkownika: SassyChass
|
|
|
|
|
Zrecenzuj ten przepis
Musisz się zalogować, aby ocenić ten przepis. Kliknij tutaj, aby się zalogować
|
|
|
Znajdź Więcej Przepisów
|
Sortuj według Typ Posiłku
Dania Główne
Najnowsze Przepisy
Szybkie śniadanie lub przekąska z zaledwie 4 składników.
|
Pyszne, lekkie i pięknie zielone.
|
Kremowy wypiek z tylko 5 składników.
|
Szybkie śniadanie lub przekąska.
|
|
Prześlij Przepis
Podsumowanie Wartości Odżywczych:
|
|
Jest 283 kalorii w 1 porcji Beef and Vegetable Stuffed Peppers.
|
|
Podział Kalorii: 28% tłusz, 17% węglo, 55% białk. |
|
Wartość Odżywcza
Porcja
na porcje
Energia
1182 kJ
14%
282 kcal
Tłuszcze
8,83g
13%
Tłuszcz Nasycony
3,905g
20%
Tłuszcze Trans
0,58g
Tłuszcz Jednonienasycony
3,698g
Tłuszcz Wielonienasycony
0,571g
Węglowodany
11,56g
4%
Cukier
4,34g
5%
Błonnik
2,9g
Białko
38,41g
77%
Sól
1,12g
19%
Cholesterol
106mg
Potas
982mg
49%
Podział Kalorii:
Węglowodany (17%)
Tłuszcze (28%)
Białko (55%)
|
|
* Na podstawie GDA 2000 kalorii
|