Czas Przygotowania: 15 min
Czas Gotowania: 15 min
Oceń:
Średnia ocena Użytkowników FatSecret
|
przez użytkownika: Greymist
Fennel Shrimp Chowder
A creamy shrimp and spring vegetable soup.
Składniki
Wskazówki
- Rinse shrimp and pat dry with paper towels. Set aside.
- Cut off and discard upper stalks of fennel, reserving some feathery leaves for garnish. Remove wilted outer layer of stalks and cut off a thin slice from base. Finely chop fennel bulb.
- Snap off and discard woody bases from asparagus. Scrape off scales. Cut asparagus into one inch long pieces.
- In a large saucepan combine chopped fennel, chicken broth, potato, leek, salt, and black pepper. Bring to a boil then reduce heat. Cover and simmer for 8 minutes.
- Add asparagus and sweet peppers. Bring to a boil.
- In a small bowl combine half-and-half and corn starch. Add to saucepan.
- Add shrimp. Cook and stir until thickened and bubbly. Cook and stir about 2 minutes more or until shrimp are opaque.
- Garnish individual servings with fennel leaves.
115 użytkowników dodało ten przepis do swoich książek kucharskich.
|
Recenzje
Filling for very few calories. Very good soup.
20 mar 12 przez użytkownika: Greymist
|
|
|
|
|
Zrecenzuj ten przepis
Musisz się zalogować, aby ocenić ten przepis. Kliknij tutaj, aby się zalogować
|
|
|
Znajdź Więcej Przepisów
|
Sortuj według Typ Posiłku
Zupy
Najnowsze Przepisy
Przepis prosty, smaczny i niskowęglowodanowy.
|
Śniadanie lub przekąska bez cukru.
|
Prosty, miękki i smaczny przepis.
|
Zdrowe danie na bazie warzyw.
|
|
Prześlij Przepis
Podsumowanie Wartości Odżywczych:
|
|
Jest 233 kalorii w 1 porcji Fennel Shrimp Chowder.
|
|
Podział Kalorii: 7% tłusz, 49% węglo, 44% białk. |
|
Wartość Odżywcza
Porcja
na porcje
Energia
973 kJ
12%
232 kcal
Tłuszcze
1,85g
3%
Tłuszcz Nasycony
0,378g
2%
Tłuszcze Trans
0g
Tłuszcz Jednonienasycony
0,244g
Tłuszcz Wielonienasycony
0,781g
Węglowodany
27,73g
11%
Cukier
9,52g
11%
Błonnik
4,2g
Białko
25,14g
50%
Sól
2,42g
40%
Cholesterol
130mg
Potas
668mg
33%
Podział Kalorii:
Węglowodany (49%)
Tłuszcze (7%)
Białko (44%)
|
|
* Na podstawie GDA 2000 kalorii
|