Czas Przygotowania: 15 min
Czas Gotowania: 20 min
Typ posiłku:
Desery
Przekąski
Oceń:
Średnia ocena Użytkowników FatSecret
|
przez użytkownika: Selket
Mini Cocoa Swirl Cheesecakes
A low fat, low carb recipe that's great for a special occasion or just for snacking on.
Składniki
Wskazówki
- Pre-heat oven to 350 °F (175 °C). Line 6 regular size muffin cups with paper foil liners.
- Blend cream cheese and ricotta in a food processor until creamy. Add sugar substitute, egg, egg yoke, vanilla and process until smooth.
- Divide 1 cup of batter among the 6 muffin cups. Add cocoa powder to the remaining batter and combine. Drop a heaping tablespoon of the cocoa batter into each muffin cup and gently fold to form a swirl.
- Place the muffin tin in a large roasting pan and fill the pan with hot water to reach half way up the muffin tin. This is called a bain marie.
- Bake until the cakes are puffed and set, 18-20 minutes.
- Remove from the bain marie and cool at room temperature.
- Refrigerate until chilled, about 2 hours. Bon Appetite!
- Note: based on recipe from the South Beach Diet, Quick and Easy Cookbook.
331 użytkowników dodało ten przepis do swoich książek kucharskich.
|
Recenzje
too many carbs for a keto snack
10 mar 17 przez użytkownika: JoeySmithey
|
I did not try this, but if your focus is on carbs, I'd substitute the part skim ricotta and low fat cream cheese to full fat on both of them. You'd save 6 carbs minimum and I'll bet that they will 'fluff' better. Just an idea...as I live on low carbs. I might try these for a treat!
11 wrz 13 przez użytkownika: alicat0665
|
I thought these were great but a pinch of salt is needed and I cooked mine at least 45 min.They were great.I will make again for sure,especially since the family ate them when I wasn't looking.Kids!!!!
19 mar 13 przez użytkownika: sondca
|
I followed the directions to a T and they didn't come out as expected at all. I was really disappointed. After baking for 35 yes 35 min!!! they were still really wet and didn't puff at all. Even after I took them out the mooshy wet cakes tasted like gross hot chocolate cheese moosh.
07 wrz 12 przez użytkownika: smrowmrow
|
My cakes didn't "puff" at all...they tasted pretty good, but they weren't quite firm enough...hmmm?
20 lip 11 przez użytkownika: Jaclynr222
|
Tastes good, but it takes a lot to prepare.
16 mar 10 przez użytkownika: Scott 2
|
This will be great for easter; 3 points
15 mar 10 przez użytkownika: fitzsweets1
|
These are filling but I think the taste could be a bit better.
30 kwi 08 przez użytkownika: Selket
|
|
|
|
|
Zrecenzuj ten przepis
Musisz się zalogować, aby ocenić ten przepis. Kliknij tutaj, aby się zalogować
|
|
|
Znajdź Więcej Przepisów
|
Sortuj według Typ Posiłku
Desery
Przekąski
Najnowsze Przepisy
Kremowe i smaczne danie na lunch.
|
Chleb niskosłodzony i niskokaloryczny.
|
Bogaty, słodki i smaczny.
|
Smaczne danie o niskiej zawartości kalorii.
|
|
Prześlij Przepis
Podsumowanie Wartości Odżywczych:
|
|
Jest 131 kalorii w 1 porcji Mini Cocoa Swirl Cheesecakes.
|
|
Podział Kalorii: 57% tłusz, 22% węglo, 21% białk. |
|
Wartość Odżywcza
Porcja
na porcje
Energia
549 kJ
7%
131 kcal
Tłuszcze
8,25g
12%
Tłuszcz Nasycony
4,719g
24%
Tłuszcz Jednonienasycony
2,553g
Tłuszcz Wielonienasycony
0,468g
Węglowodany
7,24g
3%
Cukier
3,6g
4%
Błonnik
0,2g
Białko
6,93g
14%
Sól
0,31g
5%
Cholesterol
92mg
Potas
95mg
5%
Podział Kalorii:
Węglowodany (22%)
Tłuszcze (57%)
Białko (21%)
|
|
* Na podstawie GDA 2000 kalorii
|