Dodaj do mojej Książki Kucharskiej
Dodaj do Dziennika Żywności
Dają:
4 porcja (e)
Czas Przygotowania:
5 min
Czas Gotowania:
10 min
Typ posiłku:
Zupy
Lunch
Oceń:
Average FatSecret member ranking Średnia ocena Użytkowników FatSecret
przez użytkownika: IrishGrandma

Traditional Egg Drop Soup

A low calorie, low fat and low carb delicious soup.

Składniki

Wskazówki

  1. Reserve 1/2 cup of the stock and mix with the cornstarch until dissolved.
  2. Place the chicken stock, ginger, soy sauce, green onions, mushrooms and white pepper in a pot and bring to a boil.
  3. Add the cornstarch and stock mixture and stir. Reduce heat to a simmer.
  4. Slowly pour in the beaten eggs while stirring the soup. The egg will spread out into ribbons.
  5. Turn off the heat and garnish with a few more chopped green onions.
  6. Serve immediately.
  7. Note: based on a recipe from Garrett McCord of Vanilla Garlic.
918 użytkowników dodało ten przepis do swoich książek kucharskich.
 

Recenzje 
I use low sodium broth and low sodium soy sauce or tamari. Love, love, love it.
user vote
06 sty 19 przez użytkownika: muppet1956
good but a little salty for my taste -will try it with low sodium broth and soy sauce
user vote
20 lut 17 przez użytkownika: KAC777
I made it without the corn starch and I added some chopped chicken breast, sweet corn and brussel sprouts. Loved it!
user vote
14 sty 13 przez użytkownika: amalia1989
Anitaannie..points are how weight watchers keeps track of your food intake. You are allowed a certain number of points per day and you can eat anything you wish as long as you stay within your point allotment. It goes to reason that you should eat foods that are kwo in points so you can eat more and have a greater variety of foods each day. Hope this helps.
user vote
10 lut 12 przez użytkownika: Loweern
very good!!! &what does it mean when people comment 2pts?
user vote
02 sty 12 przez użytkownika: anitaannie
2 pts
user vote
03 gru 11 przez użytkownika: mama mel
I left out the soy sauce, added a bit of sea salt, added 2 extra cups of broth (10 cal per cup) and added 4 oz ground chicken and an extra onion - - YUMMM - my daughter who hates soups, LOVED this. By far, better than we have ever had from take-out Chinese - I dont know what 1 serving would be since I added to it.. but in my pot of soup.. If you divide it equally by 4, its 205 cal each (would have been a lot less if I hadn't added chicken)and one of these 4 servings is HUGE - If there were an option for 6 stars, Id do it.
user vote
13 lut 11 przez użytkownika: mskimmy21
Is one serving of soup always 1 cup? It sounds really good!
user vote
19 sty 11 przez użytkownika: MeganJo22
My wife and I both really enjoyed this recipe. It was super easy to make and tasted great.
user vote
18 sie 10 przez użytkownika: ryanh
2pts
user vote
15 maj 10 przez użytkownika: Susie-Q
1 do 10 z 13 Następny

     
 

Zrecenzuj ten przepis



Musisz się zalogować, aby ocenić ten przepis. Kliknij tutaj, aby się zalogować
 

Znajdź Więcej Przepisów

Sortuj według Typ Posiłku

Zupy Lunch

Najnowsze Przepisy

przez użytkownika: agatek_r
Przepis na miękki, smaczny i niskowęglowodanowy.
przez użytkownika: ElwirkaP
Pyszne, lekkie i pięknie zielone.
przez użytkownika: Furmanka86
Szybkie i łatwe śniadanie.
przez użytkownika: kasia.majewska
Kremowy wypiek z tylko 5 składników.

Prześlij Przepis

Podsumowanie Wartości Odżywczych:

Jest 83 kalorii w 1 porcji Traditional Egg Drop Soup.
Podział Kalorii: 44% tłusz, 24% węglo, 32% białk.

Wartość Odżywcza
Porcja
na porcje
na porcje
% RWS*
Energia
346 kJ
4%
83 kcal
Tłuszcze
4,08g
6%
Tłuszcz Nasycony
1,245g
6%
Tłuszcz Jednonienasycony
1,554g
Tłuszcz Wielonienasycony
0,636g
Węglowodany
4,94g
2%
Cukier
0,77g
1%
Błonnik
0,5g
Białko
6,55g
13%
Sól
2,68g
45%
Cholesterol
158mg
Potas
150mg
7%
* Referencyjna wartość spożycia dla przeciętnej osoby dorosłej (8400 kJ / 2000 kcal)
4%
z GDA *
(83 cal)
4% GDA
Podział Kalorii:
 
Węglowodany (24%)
 
Tłuszcze (44%)
 
Białko (32%)
* Na podstawie GDA 2000 kalorii

Pobierz aplikację
    
© 2024 FatSecret. Wszelkie prawa zastrzeżone.