Czas Przygotowania: 15 min
Czas Gotowania: 15 min
Typ posiłku:
Dania Główne
Oceń:
Średnia ocena Użytkowników FatSecret
|
przez użytkownika: MJPrich
Vegetable Pad Thai
Healthy and tasty vegetarian meal.
Składniki
Wskazówki
- Bring 6 cups of water to a boil in a large saucepan; add noodles, stir to separate, then cover and remove from heat. Let stand 4 minutes, stirring once or twice, until softened. Drain; rinse with cold water. In a small cup, combine chili sauce, soy sauce, fish sauce, and lime juice .
- Heat 1 1/2 tablespoons of the oil in a large non-stick skillet or wok over medium-high heat. Add garlic and ginger; sauté 30 seconds or until fragrant. Add greens and cover with lid for 2 minutes or until wilted. Add bell pepper, carrots, and scallions; stir-fry 4 minutes or until vegetables are crisp-tender. Remove vegetables to a bowl.
- Return skillet to heat. Add remaining oil. When hot, add eggs and scramble just until set. Add to bowl with vegetables.
- Return skillet to heat and add chili-sauce mixture and bring to a boil. Add noodles; gently toss, using a pasta fork, for 1 minute, to coat. Return vegetables and eggs to skillet. Cook, tossing with pasta fork, for 3 minutes or until hot and noodles are tender. Stir in bean sprouts, if desired.
- Transfer to a serving bowl with cilantro and toss. Top with peanuts, if desired. Serve with lime wedges.
120 użytkowników dodało ten przepis do swoich książek kucharskich.
|
Recenzje
Tried making this, it ended up having very little flavor. what I tasted was a lot of salt, and not much else. The batch was so big that now I am stuck with leftovers and am going to be eating it for a week, and it took a LOT longer to make than 30 minutes. I do not recommend.
08 maj 12 przez użytkownika: sdneidich
|
too many cals and sodium. buts sounds very tasty.
04 lut 12 przez użytkownika: amityfaith
|
FYI fish sauce is not vegetarian. It's made from fermented fish, usually anchovies.
You can leave it out though, just throw in a little more soy, chili, or event peanut sauce. Or you can order vegetarian fish sauce online (generally made from soy).
07 lut 10 przez użytkownika: futrstyl
|
Not for me. Sounds tasty but it's 11 points!
07 lut 10 przez użytkownika: Victoriaellen
|
Looks delicious and plan to make it this weekend... however I'm wondering about the fish sauce - this would render it non-vegetarian for people who care about being vegetarian, so I would omit that ingredient or find a substitute.
05 lut 10 przez użytkownika: HvnSntRN
|
|
|
|
|
Zrecenzuj ten przepis
Musisz się zalogować, aby ocenić ten przepis. Kliknij tutaj, aby się zalogować
|
|
|
Znajdź Więcej Przepisów
|
Sortuj według Typ Posiłku
Dania Główne
Najnowsze Przepisy
Bogaty, słodki i smaczny.
|
Prosty przepis na przekąskę.
|
Śniadanie lub przekąska bez cukru.
|
Przepis na miękki, smaczny i niskowęglowodanowy.
|
|
Prześlij Przepis
Podsumowanie Wartości Odżywczych:
|
|
Jest 498 kalorii w 1 porcji Vegetable Pad Thai.
|
|
Podział Kalorii: 28% tłusz, 56% węglo, 16% białk. |
|
Wartość Odżywcza
Porcja
na porcje
Energia
2082 kJ
25%
498 kcal
Tłuszcze
15,8g
23%
Tłuszcz Nasycony
2,607g
13%
Tłuszcze Trans
0g
Tłuszcz Jednonienasycony
7,862g
Tłuszcz Wielonienasycony
3,976g
Węglowodany
72,37g
28%
Cukier
9,7g
11%
Błonnik
11g
Białko
21,14g
42%
Sól
3,06g
51%
Cholesterol
206mg
Potas
233mg
12%
Podział Kalorii:
Węglowodany (56%)
Tłuszcze (28%)
Białko (16%)
|
|
* Na podstawie GDA 2000 kalorii
|