Dodaj do mojej Książki Kucharskiej
Dodaj do Dziennika Żywności
Dają:
4 porcja (e)
Czas Przygotowania:
15 min
Czas Gotowania:
15 min
Typ posiłku:
Dania Główne
Oceń:
Average FatSecret member ranking Średnia ocena Użytkowników FatSecret
przez użytkownika: MJPrich

Vegetable Pad Thai

Healthy and tasty vegetarian meal.

Składniki

Wskazówki

  1. Bring 6 cups of water to a boil in a large saucepan; add noodles, stir to separate, then cover and remove from heat. Let stand 4 minutes, stirring once or twice, until softened. Drain; rinse with cold water. In a small cup, combine chili sauce, soy sauce, fish sauce, and lime juice .
  2. Heat 1 1/2 tablespoons of the oil in a large non-stick skillet or wok over medium-high heat. Add garlic and ginger; sauté 30 seconds or until fragrant. Add greens and cover with lid for 2 minutes or until wilted. Add bell pepper, carrots, and scallions; stir-fry 4 minutes or until vegetables are crisp-tender. Remove vegetables to a bowl.
  3. Return skillet to heat. Add remaining oil. When hot, add eggs and scramble just until set. Add to bowl with vegetables.
  4. Return skillet to heat and add chili-sauce mixture and bring to a boil. Add noodles; gently toss, using a pasta fork, for 1 minute, to coat. Return vegetables and eggs to skillet. Cook, tossing with pasta fork, for 3 minutes or until hot and noodles are tender. Stir in bean sprouts, if desired.
  5. Transfer to a serving bowl with cilantro and toss. Top with peanuts, if desired. Serve with lime wedges.
120 użytkowników dodało ten przepis do swoich książek kucharskich.
 

Recenzje 
Tried making this, it ended up having very little flavor. what I tasted was a lot of salt, and not much else. The batch was so big that now I am stuck with leftovers and am going to be eating it for a week, and it took a LOT longer to make than 30 minutes. I do not recommend.
user vote
08 maj 12 przez użytkownika: sdneidich
too many cals and sodium. buts sounds very tasty.
user vote
04 lut 12 przez użytkownika: amityfaith
FYI fish sauce is not vegetarian. It's made from fermented fish, usually anchovies. You can leave it out though, just throw in a little more soy, chili, or event peanut sauce. Or you can order vegetarian fish sauce online (generally made from soy).
user vote
07 lut 10 przez użytkownika: futrstyl
Not for me. Sounds tasty but it's 11 points!
user vote
07 lut 10 przez użytkownika: Victoriaellen
Looks delicious and plan to make it this weekend... however I'm wondering about the fish sauce - this would render it non-vegetarian for people who care about being vegetarian, so I would omit that ingredient or find a substitute.
user vote
05 lut 10 przez użytkownika: HvnSntRN

     
 

Zrecenzuj ten przepis



Musisz się zalogować, aby ocenić ten przepis. Kliknij tutaj, aby się zalogować
 

Znajdź Więcej Przepisów

Sortuj według Typ Posiłku

Dania Główne

Najnowsze Przepisy

przez użytkownika: gewka3
Bogaty, słodki i smaczny.
przez użytkownika: basle1
Prosty przepis na przekąskę.
przez użytkownika: Takmisieniechce
Śniadanie lub przekąska bez cukru.
przez użytkownika: agatek_r
Przepis na miękki, smaczny i niskowęglowodanowy.

Prześlij Przepis

Podsumowanie Wartości Odżywczych:

Jest 498 kalorii w 1 porcji Vegetable Pad Thai.
Podział Kalorii: 28% tłusz, 56% węglo, 16% białk.

Wartość Odżywcza
Porcja
na porcje
na porcje
% RWS*
Energia
2082 kJ
25%
498 kcal
Tłuszcze
15,8g
23%
Tłuszcz Nasycony
2,607g
13%
Tłuszcze Trans
0g
Tłuszcz Jednonienasycony
7,862g
Tłuszcz Wielonienasycony
3,976g
Węglowodany
72,37g
28%
Cukier
9,7g
11%
Błonnik
11g
Białko
21,14g
42%
Sól
3,06g
51%
Cholesterol
206mg
Potas
233mg
12%
* Referencyjna wartość spożycia dla przeciętnej osoby dorosłej (8400 kJ / 2000 kcal)
25%
z GDA *
(498 cal)
25% GDA
Podział Kalorii:
 
Węglowodany (56%)
 
Tłuszcze (28%)
 
Białko (16%)
* Na podstawie GDA 2000 kalorii

Pobierz aplikację
    
© 2024 FatSecret. Wszelkie prawa zastrzeżone.