Czas Przygotowania: 20 min
Czas Gotowania: 30 min
Typ posiłku:
Dania Główne
Oceń:
Średnia ocena Użytkowników FatSecret
|
Healthy fish dish with rosemary, capers and lemon.
Składniki
Wskazówki
- Cut fish into 4 portions. Combine olive oil, lemon juice, salt, pepper, garlic and half the rosemary in bowl. Brush mixture on fish.
- To grill, arrange fish on a grill rack or basket sprayed with olive oil cooking spray.
- Grill over medium-hot coals until fish flakes easily (allow 4-6 minutes per 1/2" thickness). If fish is more than 1" thick, gently turn halfway through grilling.
- To broil, spray rack of a broiler pan with olive oil cooking spray. Broil 4" from heat for 4-6 minutes per 1/2" thickness. If fish is more than 1" thick, gently turn halfway through broiling.
- To serve, top fish with capers (optional) and garnish with rosemary sprigs.
75 użytkowników dodało ten przepis do swoich książek kucharskich.
|
Recenzje
How much olive oil am I suppose to use. There was a Salmon recipe I used before that had rosemary in it but no capers and it had olive oil. The recipe that I used about a year or two ago was delicious that is why I'm trying to find it again.
22 kwi 08 przez użytkownika: trupsalmist
|
|
|
|
|
Zrecenzuj ten przepis
Musisz się zalogować, aby ocenić ten przepis. Kliknij tutaj, aby się zalogować
|
|
|
Znajdź Więcej Przepisów
|
Sortuj według Typ Posiłku
Dania Główne
Najnowsze Przepisy
Szybkie i łatwe śniadanie.
|
Słodka i kremowa przekąska.
|
Pyszna przekąska zawierająca tylko 5 składników.
|
Przepis na miękki, smaczny i niskowęglowodanowy.
|
|
Prześlij Przepis
Podsumowanie Wartości Odżywczych:
|
|
Jest 165 kalorii w 1 porcji Grilled Salmon with Rosemary.
|
|
Podział Kalorii: 41% tłusz, 2% węglo, 57% białk. |
|
Wartość Odżywcza
Porcja
na porcje
Energia
690 kJ
8%
165 kcal
Tłuszcze
7,24g
10%
Tłuszcz Nasycony
1,131g
6%
Tłuszcz Jednonienasycony
2,392g
Tłuszcz Wielonienasycony
2,894g
Węglowodany
0,93g
0%
Cukier
0,09g
0%
Błonnik
0,2g
Białko
22,67g
45%
Sól
0,65g
11%
Cholesterol
62mg
Potas
569mg
28%
Podział Kalorii:
Węglowodany (2%)
Tłuszcze (41%)
Białko (57%)
|
|
* Na podstawie GDA 2000 kalorii
|