Typ posiłku:
Zakąski
Dania Główne
Oceń:
Średnia ocena Użytkowników FatSecret
|
przez użytkownika: wongh73
Lettuce Wraps with Ground Turkey Breast
Just like P.F. Chang's Lettuce Wraps, but made with ground turkey breast.
Składniki
Wskazówki
- Brown turkey breast with Szechuan seasoning and half of the garlic and onion powder.
- When almost brown, add vegetables and stir-fry until crisp tender; adding the rest of the garlic and onion powder and the soy sauce.
- Serve with lettuce leaves.
- If you would like to make a sauce similar to P.F. Chang's, mix these three ingredients to taste: ponzu sauce (potsticker sauce, found in Asian food section), sweet chili Sauce (Thai, found in asian food section) and Chinese hot mustard.
966 użytkowników dodało ten przepis do swoich książek kucharskich.
|
Recenzje
Great meal, and easy to cook.
22 maj 12 przez użytkownika: Itsmeoryou
|
I did not have the szechuan seasoning so used Cajun seasoning instead and it came out DELISH ! I also used fresh onion and garlic. Have enough leftovers for lunch tomorrow. Will make this again for sure !
21 kwi 12 przez użytkownika: carilann
|
LOVE, I used 1Tbs lettuce wrap seasoning packet couldn't find szechuan seasoning. Yummy
07 lut 12 przez użytkownika: slmtjm
|
We had this for lunch on the 23rd. The whole family loved it. I have to say that Kroger was out of ground turkey so I used ground chicken instead and it was fabulous. Said they would eat it everyday if I made it! Definitely a keeper!
24 paź 11 przez użytkownika: Shottidog2010
|
It was delish! I skipped the carrots and mushrooms this time but loaded with other veggies. This is a keeper!
10 maj 11 przez użytkownika: Liltun
|
Our new "favorite"! We use hoisin sauce for a little twist just before eating. So good!
06 kwi 11 przez użytkownika: Valleegirl
|
I had to leave out the szechuan seasoning because I couldn't find it but these were still amazing!! I will make these again!
07 mar 11 przez użytkownika: saduncan
|
This is really good. I didn't have Szechuan seasoning, so I substituted 3 parts ground black pepper to one part red pepper flakes. I cut way back on the soy sauce. (I doubled the recipe because I had 48oz of ground turkey I had to cook, but I only added at most 1 Tb soy sauce. I just lightly sprinkled it over the wok.) I added 1 Tb honey and some sauteed sweet mini peppers that were seasoned with black pepper. A sauce would really pick this up a lot; however, I didn't have anything on hand that wouldn't have a strong corn syrup taste and be high in calories. Definitely worth making again.
08 lut 11 przez użytkownika: MrsTofu
|
Sooo good! Added a bunch of extra veggies and way more szechuan (less soy sauce). These were easy to make and turned out delicious!
22 wrz 10 przez użytkownika: ccampbell1
|
very good, I added spinach to mine.
15 wrz 10 przez użytkownika: skinnygirl130
|
|
|
|
|
Zrecenzuj ten przepis
Musisz się zalogować, aby ocenić ten przepis. Kliknij tutaj, aby się zalogować
|
|
|
Znajdź Więcej Przepisów
|
Sortuj według Typ Posiłku
Zakąski
Dania Główne
Najnowsze Przepisy
Smaczne danie z dużą ilością białka.
|
Zdrowe danie na bazie warzyw.
|
Przepis prosty, smaczny i niskowęglowodanowy.
|
Szybkie i łatwe śniadanie.
|
|
Prześlij Przepis
Podsumowanie Wartości Odżywczych:
|
|
Jest 172 kalorii w 1 porcji Lettuce Wraps with Ground Turkey Breast.
|
|
Podział Kalorii: 42% tłusz, 15% węglo, 43% białk. |
|
Wartość Odżywcza
Porcja
na porcje
Energia
719 kJ
9%
172 kcal
Tłuszcze
8,02g
11%
Tłuszcz Nasycony
2,175g
11%
Tłuszcze Trans
0,258g
Tłuszcz Jednonienasycony
2,949g
Tłuszcz Wielonienasycony
1,984g
Węglowodany
6,49g
2%
Cukier
2,65g
3%
Błonnik
1,5g
Białko
18,18g
36%
Sól
1,05g
18%
Cholesterol
75mg
Potas
437mg
22%
Podział Kalorii:
Węglowodany (15%)
Tłuszcze (42%)
Białko (43%)
|
|
* Na podstawie GDA 2000 kalorii
|