Cream Cheese and Bacon Jalepeno Poppers
Czas Przygotowania: 10 min
Czas Gotowania: 25 min
Oceń:
Średnia ocena Użytkowników FatSecret
|
przez użytkownika: Prava
Cream Cheese and Bacon Jalepeno Poppers
An even tempered low carb snack that's low in calories too.
Składniki
Wskazówki
- Cut the chili peppers in half lengthwise; scrape out seeds and membranes.
- Fill each half with cream cheese, but do not mound it. Four ounces should be just about the right amount for 8 average size jalapeno halves. If you have extra large peppers, make sure you have a full 8 ounces of cream cheese on hand.
- Wrap each with 1/2 slice raw bacon, making sure to start with the end on the bottom of the pepper. Stretch the bacon slightly to make it go all the way around each pepper once, then tuck ends underneath.
- Place cream cheese side up on foil-lined baking sheet. These can be assembled and chilled until just before baking and serving.
- Bake at 375° F (190° C) for 20-25 minutes.
- If bacon isn't quite done, broil a few more minutes to brown.
822 użytkowników dodało ten przepis do swoich książek kucharskich.
|
Recenzje
They make a new cream cheese..........Greek Farms? I think it is called.....it is 1/2 cream cheese (with 1/2 the fat) and 1/2 yogurt (4x the protein). I use that and then just crumble turkey bacon on top. I have lost 20 lbs in the month of August!!!!!
03 wrz 14 przez użytkownika: joeecloe
|
omg these are so damn good I ended up eating more then I wanted. I also used turkey bacon and it was still amazing.
07 sty 14 przez użytkownika: Bubbleyumm
|
Very easy to make and taste great!!!
19 maj 12 przez użytkownika: LezlieL
|
Anything with bacon has got to be great. Can't wait to try this combo.
If you are on Induction, you should not use fat free anything.
24 sty 12 przez użytkownika: Olivia70
|
These are one of our go to side dishes...the only problem is limiting how many we eat! lol
02 sty 12 przez użytkownika: ctlss
|
I've been making these poppers forever! I'm so glad to see they're on plan with Atkins induction...because they are mighty tasty!
27 gru 11 przez użytkownika: cognitiveabsence
|
So good and very easy to make. I used real bacon bits instead of wrapping the bacon which NEVER get crispy enough for me.
25 wrz 11 przez użytkownika: MissAnnieinIndy
|
This is a great recipe! If you switch out the cream cheese for fat free cream cheese then the poppers come in at only 40 calories a piece. I will be making this one again.
20 wrz 11 przez użytkownika: tiamia681
|
I agree with everyone.. these are GREAT...
17 wrz 11 przez użytkownika: lucydalia
|
Hubby and I do these on the grill every summer. I use a toothpick to hold the bacon on the jalepeno. One piece of bacon will wrap about 3 peppers. I use low fat cream cheese and add a few herbs to the mix before I stuff the peppers.
Be sure you know how hot your peppers are before you stuff too many. We've had a drought this year and could barely manage to eat the batch we made this summer because the heat was so intense from them... and we like hot! Even w/no seeds my Hubby was almost brought to tears.
01 wrz 11 przez użytkownika: Suziqzer
|
|
|
|
|
Zrecenzuj ten przepis
Musisz się zalogować, aby ocenić ten przepis. Kliknij tutaj, aby się zalogować
|
|
|
Znajdź Więcej Przepisów
|
Sortuj według Typ Posiłku
Przekąski
Najnowsze Przepisy
Szybka sałatka na obiad .
|
Szybkie śniadanie lub przekąska.
|
Prosty przepis na przekąskę.
|
Słodka i kremowa przekąska.
|
|
Prześlij Przepis
Podsumowanie Wartości Odżywczych:
|
|
Jest 54 kalorii w 1 porcji Cream Cheese and Bacon Jalepeno Poppers.
|
|
Podział Kalorii: 86% tłusz, 5% węglo, 10% białk. |
|
Wartość Odżywcza
Porcja
na porcje
Energia
227 kJ
3%
54 kcal
Tłuszcze
5,21g
7%
Tłuszcz Nasycony
2,501g
13%
Tłuszcze Trans
0g
Tłuszcz Jednonienasycony
1,876g
Tłuszcz Wielonienasycony
0,402g
Węglowodany
0,65g
0%
Cukier
0,26g
0%
Błonnik
0,2g
Białko
1,32g
3%
Sól
0,17g
3%
Cholesterol
12mg
Potas
36mg
2%
Podział Kalorii:
Węglowodany (4%)
Tłuszcze (86%)
Białko (10%)
|
|
* Na podstawie GDA 2000 kalorii
|