Czas Przygotowania: 15 min
Czas Gotowania: 15 min
Typ posiłku:
Sałatki i Sosy do Sałatek
Lunch
Dania Główne
Oceń:
Średnia ocena Użytkowników FatSecret
|
準備が簡単な料理。
Składniki
Wskazówki
- 鶏肉をさいの目に切り、お好みで下味をつける。 調理するまで煮ます。
- 他の材料をスライスします。
- すべてを混ぜ合わせ、味を調えます。
|
|
|
|
|
Zrecenzuj ten przepis
Musisz się zalogować, aby ocenić ten przepis. Kliknij tutaj, aby się zalogować
|
|
|
Znajdź Więcej Przepisów
|
Sortuj według Typ Posiłku
Sałatki i Sosy do Sałatek
Lunch
Dania Główne
Najnowsze Przepisy
Zdrowe danie na bazie warzyw.
|
Śniadanie lub przekąska bez cukru.
|
Pyszne, lekkie i pięknie zielone.
|
Przepis na miękki, smaczny i niskowęglowodanowy.
|
|
Prześlij Przepis
Podsumowanie Wartości Odżywczych:
|
|
Jest 62 kalorii w 1 porcji きゅうりと梅干しの鶏肉.
|
|
Podział Kalorii: 9% tłusz, 40% węglo, 51% białk. |
|
Wartość Odżywcza
Porcja
na porcje
Energia
259 kJ
3%
62 kcal
Tłuszcze
0,62g
1%
Tłuszcz Nasycony
0,157g
1%
Tłuszcze Trans
0,01g
Tłuszcz Jednonienasycony
0,144g
Tłuszcz Wielonienasycony
0,135g
Węglowodany
6,26g
2%
Cukier
3,59g
4%
Błonnik
0,9g
Białko
8,04g
16%
Sól
0,46g
8%
Cholesterol
19mg
Potas
233mg
12%
Podział Kalorii:
Węglowodany (40%)
Tłuszcze (9%)
Białko (51%)
|
|
* Na podstawie GDA 2000 kalorii
|