Dodaj do mojej Książki Kucharskiej
Dodaj do Dziennika Żywności
Dają:
6 porcja (e)
Czas Przygotowania:
15 min
Czas Gotowania:
11 min
Typ posiłku:
Dania Główne
Lunch
Oceń:
Average FatSecret member ranking Średnia ocena Użytkowników FatSecret
przez użytkownika: smelliot

Turkey Pepperoni, Onion, Mushroom & Pepper Pizza

A pizza that will become a favorite

Składniki

Wskazówki

  1. Preheat oven to 450 °F (230 °C).
  2. Coat underside of pizza with a little olive oil and seasonings.
  3. Saute veggies in olive oil and add seasonings of your choice (rosemary, thyme, oregano, hot chili flakes).
  4. Cover top of pizza with sauce, then sauteed veggies, cheese and pepperoni.
  5. Bake for 10-12 minutes.
36 użytkowników dodało ten przepis do swoich książek kucharskich.
 


     
 

Zrecenzuj ten przepis



Musisz się zalogować, aby ocenić ten przepis. Kliknij tutaj, aby się zalogować
 

Znajdź Więcej Przepisów

Sortuj według Typ Posiłku

Dania Główne Lunch

Najnowsze Przepisy

przez użytkownika: elizaieta2000
Smaczne danie z dużą ilością białka.
przez użytkownika: Furmanka86
Szybkie i łatwe śniadanie.
przez użytkownika: kasia.majewska
Kremowy wypiek z tylko 5 składników.
przez użytkownika: AsiaAikido
Szybkie śniadanie lub przekąska z zaledwie 4 składników.

Prześlij Przepis

Podsumowanie Wartości Odżywczych:

Jest 270 kalorii w 1 porcji Turkey Pepperoni, Onion, Mushroom & Pepper Pizza.
Podział Kalorii: 31% tłusz, 51% węglo, 18% białk.

Wartość Odżywcza
Porcja
na porcje
na porcje
% RWS*
Energia
1128 kJ
13%
270 kcal
Tłuszcze
9,06g
13%
Tłuszcz Nasycony
3,595g
18%
Tłuszcze Trans
0g
Tłuszcz Jednonienasycony
1,838g
Tłuszcz Wielonienasycony
0,201g
Węglowodany
33,72g
13%
Cukier
6,71g
7%
Błonnik
1,7g
Białko
12,28g
25%
Sól
1,48g
25%
Cholesterol
17mg
Potas
252mg
13%
* Referencyjna wartość spożycia dla przeciętnej osoby dorosłej (8400 kJ / 2000 kcal)
14%
z GDA *
(270 cal)
14% GDA
Podział Kalorii:
 
Węglowodany (51%)
 
Tłuszcze (31%)
 
Białko (18%)
* Na podstawie GDA 2000 kalorii

Pobierz aplikację
    
© 2024 FatSecret. Wszelkie prawa zastrzeżone.