Dodaj do mojej Książki Kucharskiej
Dodaj do Dziennika Żywności
Dają:
1 porcja (e)
Czas Przygotowania:
10 min
Czas Gotowania:
10 min
Typ posiłku:
Dania Główne
Lunch
Oceń:
Average FatSecret member ranking Średnia ocena Użytkowników FatSecret
przez użytkownika: Angelo Santarsiero

Tagliatelle ai Funghi Porcini

Tagliatelle con funghi porcini e panna.

Składniki

Wskazówki

  1. Soffriggere nell'olio per 5 minuti aglio, pomodorini, e funghi lavati e asciugati.
  2. Aggiungere la panna.
  3. Scolare la pasta a mezza cottura quindi unire al soffritto e mantecare con aggiunta eventuale di acqua di cottura.
47 użytkowników dodało ten przepis do swoich książek kucharskich.
 


     
 

Zrecenzuj ten przepis



Musisz się zalogować, aby ocenić ten przepis. Kliknij tutaj, aby się zalogować
 

Znajdź Więcej Przepisów

Sortuj według Typ Posiłku

Dania Główne Lunch

Najnowsze Przepisy

przez użytkownika: kasia.majewska
Kremowy wypiek z tylko 5 składników.
przez użytkownika: dagna.czajkowska
Chleb niskosłodzony i niskokaloryczny.
przez użytkownika: aguszja
Przepis prosty, smaczny i niskowęglowodanowy.
przez użytkownika: diesiulik
Kremowe i smaczne danie na lunch.

Prześlij Przepis

Podsumowanie Wartości Odżywczych:

Jest 278 kalorii w 1 porcji Tagliatelle ai Funghi Porcini.
Podział Kalorii: 50% tłusz, 41% węglo, 9% białk.

Wartość Odżywcza
Porcja
na porcje
na porcje
% RWS*
Energia
1163 kJ
14%
278 kcal
Tłuszcze
15,61g
22%
Tłuszcz Nasycony
1,828g
9%
Tłuszcze Trans
0,02g
Tłuszcz Jednonienasycony
7,888g
Tłuszcz Wielonienasycony
1,691g
Węglowodany
29,31g
11%
Cukier
1,48g
2%
Błonnik
1,8g
Białko
6,35g
13%
Sól
0,02g
0%
Cholesterol
29mg
Potas
153mg
8%
* Referencyjna wartość spożycia dla przeciętnej osoby dorosłej (8400 kJ / 2000 kcal)
14%
z GDA *
(278 cal)
14% GDA
Podział Kalorii:
 
Węglowodany (41%)
 
Tłuszcze (50%)
 
Białko (9%)
* Na podstawie GDA 2000 kalorii

Pobierz aplikację
    
© 2024 FatSecret. Wszelkie prawa zastrzeżone.