Tagliatelle ai Funghi Porcini
Czas Przygotowania: 10 min
Czas Gotowania: 10 min
Typ posiłku:
Dania Główne
Lunch
Oceń:
Średnia ocena Użytkowników FatSecret
|
Tagliatelle con funghi porcini e panna.
Składniki
Wskazówki
- Soffriggere nell'olio per 5 minuti aglio, pomodorini, e funghi lavati e asciugati.
- Aggiungere la panna.
- Scolare la pasta a mezza cottura quindi unire al soffritto e mantecare con aggiunta eventuale di acqua di cottura.
47 użytkowników dodało ten przepis do swoich książek kucharskich.
|
|
|
|
|
Zrecenzuj ten przepis
Musisz się zalogować, aby ocenić ten przepis. Kliknij tutaj, aby się zalogować
|
|
|
Znajdź Więcej Przepisów
|
Sortuj według Typ Posiłku
Dania Główne
Lunch
Najnowsze Przepisy
Kremowy wypiek z tylko 5 składników.
|
Chleb niskosłodzony i niskokaloryczny.
|
Przepis prosty, smaczny i niskowęglowodanowy.
|
Kremowe i smaczne danie na lunch.
|
|
Prześlij Przepis
Podsumowanie Wartości Odżywczych:
|
|
Jest 278 kalorii w 1 porcji Tagliatelle ai Funghi Porcini.
|
|
Podział Kalorii: 50% tłusz, 41% węglo, 9% białk. |
|
Wartość Odżywcza
Porcja
na porcje
Energia
1163 kJ
14%
278 kcal
Tłuszcze
15,61g
22%
Tłuszcz Nasycony
1,828g
9%
Tłuszcze Trans
0,02g
Tłuszcz Jednonienasycony
7,888g
Tłuszcz Wielonienasycony
1,691g
Węglowodany
29,31g
11%
Cukier
1,48g
2%
Błonnik
1,8g
Białko
6,35g
13%
Sól
0,02g
0%
Cholesterol
29mg
Potas
153mg
8%
Podział Kalorii:
Węglowodany (41%)
Tłuszcze (50%)
Białko (9%)
|
|
* Na podstawie GDA 2000 kalorii
|