Dodaj do mojej Książki Kucharskiej
Dodaj do Dziennika Żywności
Dają:
3 porcja (e)
Czas Przygotowania:
15 min
Czas Gotowania:
40 min
Typ posiłku:
Dania Główne
Oceń:
Average FatSecret member ranking Średnia ocena Użytkowników FatSecret
przez użytkownika: sia_grimme

Куриные Грудки с Грибами в Горшочке

Низкокалорийное белковое блюдо.

Składniki

Wskazówki

  1. Куриные грудки порезать и замариновать на 15 минут в смеси соевого соуса и тёртого имбиря.
  2. Грибы порезать пластинками. Выложить грудки без маринада в горшочки.
  3. Сверху выложить грибы и в духовку до готовности (минут 40-50).
261 użytkowników dodało ten przepis do swoich książek kucharskich.
 

Recenzje 
Ничем заливать не нужно? Не сухо получится?
user vote
30 kwi 14 przez użytkownika: Alyonga

     
 

Zrecenzuj ten przepis



Musisz się zalogować, aby ocenić ten przepis. Kliknij tutaj, aby się zalogować
 

Znajdź Więcej Przepisów

Sortuj według Typ Posiłku

Dania Główne

Najnowsze Przepisy

przez użytkownika: dcb09c14c4534f3fbf7fd039a25c09c6
Pyszne i ciepłe danie.
przez użytkownika: gryziia
Smaczne danie makaronowe z warzywami i mięsem.
przez użytkownika: perzol22
Prosty, miękki i smaczny przepis.
przez użytkownika: diesiulik
Kremowe i smaczne danie na lunch.

Prześlij Przepis

Podsumowanie Wartości Odżywczych:

Jest 170 kalorii w 1 porcji Куриные Грудки с Грибами в Горшочке.
Podział Kalorii: 10% tłusz, 9% węglo, 81% białk.

Wartość Odżywcza
Porcja
na porcje
na porcje
% RWS*
Energia
710 kJ
8%
170 kcal
Tłuszcze
1,91g
3%
Tłuszcz Nasycony
0,479g
2%
Tłuszcze Trans
0,027g
Tłuszcz Jednonienasycony
0,405g
Tłuszcz Wielonienasycony
0,481g
Węglowodany
3,74g
1%
Cukier
1,14g
1%
Błonnik
0,8g
Białko
33,28g
67%
Sól
0,23g
4%
Cholesterol
77mg
Potas
14mg
1%
* Referencyjna wartość spożycia dla przeciętnej osoby dorosłej (8400 kJ / 2000 kcal)
8%
z GDA *
(170 cal)
8% GDA
Podział Kalorii:
 
Węglowodany (9%)
 
Tłuszcze (10%)
 
Białko (81%)
* Na podstawie GDA 2000 kalorii

Pobierz aplikację
    
© 2024 FatSecret. Wszelkie prawa zastrzeżone.