Typ posiłku:
Dania Główne
Oceń:
Średnia ocena Użytkowników FatSecret
|
przez użytkownika: amagila
Turkey and Cauliflower Shepherd's Pie
A shepherd's pie with peas, a white top and a meaty bottom, that's where the similarities end.
Składniki
Wskazówki
- Pre-heat oven to 350 °F (175 °C).
- Steam or microwave the cauliflower until it is mushy.
- Using a blender, blend the cauliflower with a bit of salt, pepper. Add the sour cream one tablespoon at a time until the texture resembles mashed potatoes. Set aside.
- Heat a sauté pan. When hot, add one teaspoon of olive oil. Toss in the onions and mushrooms. Add salt, pepper, garlic, and ginger to taste, actually go a little overboard with everything. Toss a few times, cover, and reduce heat to low. Stirring every now and again, cook until onions are translucent.
- Raise to medium-high heat and add the ground turkey. At this point, you will be happy that you went a little over the top with the spices, as you will not be able to adjust the seasoning with all that raw turkey meat abounding. Cook until most of the pink is gone.
- Into a deep 8" baking dish, dump the turkey sauté and spread out evenly. On top of the turkey, layer the peas. On top of the peas, spread on the mashed cauliflower making sure that it is complete covering everything.
- Cover with foil and cook at 375 °F (190 °C). After 30 minutes, remove the foil and place under the broiler for another few minutes to brown the cauliflower.
- Remove from the oven and let sit for 10 minutes. Note: add the salt, pepper and seasoning to taste, don't be literal with the amounts listed.
95 użytkowników dodało ten przepis do swoich książek kucharskich.
|
Recenzje
very good, will try again!
27 lut 12 przez użytkownika: IanMelton
|
this was delicious, and SO filling! i added some roasted garlic to the cauliflower during mashing and it came out great!
as far as FatFlush is concerned... i used a few tablespoons of no-salt-added veggie stock in lieu of the sour cream, asparagus pieces and cubed zucchini in lieu of the peas, a bit of cayenne instead of the black pepper, and did NOT add any salt or oil for Phase 1. I also reduced the portion size making this serve six instead of four.
i substitute 2 tablespoons of plain, non-fat Greek yogurt for the sour cream in all other phases.
10 lut 10 przez użytkownika: miss_meeshi
|
|
|
|
|
Zrecenzuj ten przepis
Musisz się zalogować, aby ocenić ten przepis. Kliknij tutaj, aby się zalogować
|
|
|
Znajdź Więcej Przepisów
|
Sortuj według Typ Posiłku
Dania Główne
Najnowsze Przepisy
Prosty przepis na przekąskę.
|
Smaczne danie z dużą ilością białka.
|
Szybkie śniadanie lub przekąska z zaledwie 4 składników.
|
Prosty, miękki i smaczny przepis.
|
|
Prześlij Przepis
Podsumowanie Wartości Odżywczych:
|
|
Jest 283 kalorii w 1 porcji Turkey and Cauliflower Shepherd's Pie.
|
|
Podział Kalorii: 44% tłusz, 21% węglo, 35% białk. |
|
Wartość Odżywcza
Porcja
na porcje
Energia
1183 kJ
14%
283 kcal
Tłuszcze
13,99g
20%
Tłuszcz Nasycony
4,671g
23%
Tłuszcze Trans
0,31g
Tłuszcz Jednonienasycony
5,264g
Tłuszcz Wielonienasycony
2,717g
Węglowodany
15,34g
6%
Cukier
5,79g
6%
Błonnik
4,8g
Białko
24,77g
50%
Sól
1,80g
30%
Cholesterol
96mg
Potas
704mg
35%
Podział Kalorii:
Węglowodany (21%)
Tłuszcze (44%)
Białko (35%)
|
|
* Na podstawie GDA 2000 kalorii
|