Tallarines de Calabacín con Bacalao
Czas Przygotowania: 10 min
Czas Gotowania: 5 min
Typ posiłku:
Dania Główne
Lunch
Oceń:
Średnia ocena Użytkowników FatSecret
|
przez użytkownika: Bea2.0
Tallarines de Calabacín con Bacalao
Fácil, rica y saludable.
Składniki
Wskazówki
- Con un pelador, después de pelar el calabacín, sacar tiras largas y finas y reservar.
- Cortar el bacalao muy fino.
- Untar una sartén con una gota de aceite y poner las tiras de calabacín. Dar un par de vueltas a fuego fuerte para que se haga ligeramente el calabacín y luego añadir el bacalao y el huevo (no hace falta sal, porque el bacalao ya le da el toque salado).
- Servir en un plato y espolvorear con parmesano rallado.
144 użytkowników dodało ten przepis do swoich książek kucharskich.
|
|
|
|
|
Zrecenzuj ten przepis
Musisz się zalogować, aby ocenić ten przepis. Kliknij tutaj, aby się zalogować
|
|
|
Znajdź Więcej Przepisów
|
Sortuj według Typ Posiłku
Dania Główne
Lunch
Najnowsze Przepisy
Pyszne, lekkie i pięknie zielone.
|
Pyszna przekąska zawierająca tylko 5 składników.
|
Przepis prosty, smaczny i niskowęglowodanowy.
|
Kremowe i smaczne danie na lunch.
|
|
Prześlij Przepis
Podsumowanie Wartości Odżywczych:
|
|
Jest 175 kalorii w 1 porcji Tallarines de Calabacín con Bacalao.
|
|
Podział Kalorii: 39% tłusz, 15% węglo, 46% białk. |
|
Wartość Odżywcza
Porcja
na porcje
Energia
732 kJ
9%
175 kcal
Tłuszcze
7,67g
11%
Tłuszcz Nasycony
2,871g
14%
Tłuszcz Jednonienasycony
2,345g
Tłuszcz Wielonienasycony
0,855g
Węglowodany
6,6g
3%
Cukier
3,52g
4%
Błonnik
1,6g
Białko
20,53g
41%
Sól
0,40g
7%
Cholesterol
216mg
Potas
466mg
23%
Podział Kalorii:
Węglowodany (15%)
Tłuszcze (39%)
Białko (46%)
|
|
* Na podstawie GDA 2000 kalorii
|