Czas Przygotowania: 30 min
Czas Gotowania: 40 min
Typ posiłku:
Dania Główne
Lunch
Oceń:
Średnia ocena Użytkowników FatSecret
|
Ground turkey stuffed peppers.
Składniki
Wskazówki
- Combine onions, carrots, celery and 1/4 cup of chicken broth. Sauté vegetables in broth and reduce. Season with salt and cumin to taste. Add ground turkey and brown.
- Cut bell peppers in half from top to bottom and core and clean out seeds. Place in a small baking dish.
- Fill peppers with turkey mixture, cover with foil and place in a 400 °F (205 °C) oven for 30 minutes.
- Uncover and sprinkle peppers with grated string cheese. Place under broiler for 5 minutes until cheese is bubbly.
112 użytkowników dodało ten przepis do swoich książek kucharskich.
|
Recenzje
DELICIOUS!! I made it exactly as written and could have eaten them all. A forever keeper!!
05 cze 17 przez użytkownika: danie nicole
|
|
|
|
|
Zrecenzuj ten przepis
Musisz się zalogować, aby ocenić ten przepis. Kliknij tutaj, aby się zalogować
|
|
|
Znajdź Więcej Przepisów
|
Sortuj według Typ Posiłku
Dania Główne
Lunch
Najnowsze Przepisy
Smaczne danie o niskiej zawartości kalorii.
|
Przepis na miękki, smaczny i niskowęglowodanowy.
|
Słodka i kremowa przekąska.
|
Pyszna przekąska zawierająca tylko 5 składników.
|
|
Prześlij Przepis
Podsumowanie Wartości Odżywczych:
|
|
Jest 221 kalorii w 1 porcji Stuffed Peppers.
|
|
Podział Kalorii: 18% tłusz, 19% węglo, 63% białk. |
|
Wartość Odżywcza
Porcja
na porcje
Energia
924 kJ
11%
221 kcal
Tłuszcze
4,43g
6%
Tłuszcz Nasycony
1,58g
8%
Tłuszcze Trans
0g
Tłuszcz Jednonienasycony
0,014g
Tłuszcz Wielonienasycony
0,208g
Węglowodany
10,39g
4%
Cukier
6,07g
7%
Błonnik
2,9g
Białko
34,48g
69%
Sól
2,26g
38%
Cholesterol
80mg
Potas
66mg
3%
Podział Kalorii:
Węglowodany (19%)
Tłuszcze (18%)
Białko (63%)
|
|
* Na podstawie GDA 2000 kalorii
|