Dodaj do mojej Książki Kucharskiej
Dodaj do Dziennika Żywności
Dają:
4 porcja (e)
Czas Przygotowania:
1 godz
Czas Gotowania:
40 min
Typ posiłku:
Przystawki
Sałatki i Sosy do Sałatek
Lunch
Oceń:
Average FatSecret member ranking Średnia ocena Użytkowników FatSecret
przez użytkownika: Mariaanfb

Brown Rice, Bean & Corn Salad

Brown rice, corn and red kidney bean salad with creamy avocado.

Składniki

Wskazówki

  1. Cook rice or use leftover brown rice, fry corn and combine other ingredients.
  2. Add salt and pepper to taste.
104 użytkowników dodało ten przepis do swoich książek kucharskich.
 


     
 

Zrecenzuj ten przepis



Musisz się zalogować, aby ocenić ten przepis. Kliknij tutaj, aby się zalogować
 

Znajdź Więcej Przepisów

Sortuj według Typ Posiłku

Przystawki Sałatki i Sosy do Sałatek Lunch

Najnowsze Przepisy

przez użytkownika: perzol22
Prosty, miękki i smaczny przepis.
przez użytkownika: agatek_r
Przepis na miękki, smaczny i niskowęglowodanowy.
przez użytkownika: Natalitschka1
Słodka i kremowa przekąska.
przez użytkownika: kasia.majewska
Kremowy wypiek z tylko 5 składników.

Prześlij Przepis

Podsumowanie Wartości Odżywczych:

Jest 151 kalorii w 1 porcji Brown Rice, Bean & Corn Salad.
Podział Kalorii: 15% tłusz, 68% węglo, 17% białk.

Wartość Odżywcza
Porcja
na porcje
na porcje
% RWS*
Energia
632 kJ
8%
151 kcal
Tłuszcze
2,65g
4%
Tłuszcz Nasycony
0,408g
2%
Tłuszcz Jednonienasycony
1,442g
Tłuszcz Wielonienasycony
0,594g
Węglowodany
26,8g
10%
Cukier
1,63g
2%
Błonnik
5,3g
Białko
6,5g
13%
Sól
0,32g
5%
Cholesterol
0mg
Potas
407mg
20%
* Referencyjna wartość spożycia dla przeciętnej osoby dorosłej (8400 kJ / 2000 kcal)
8%
z GDA *
(151 cal)
8% GDA
Podział Kalorii:
 
Węglowodany (68%)
 
Tłuszcze (15%)
 
Białko (17%)
* Na podstawie GDA 2000 kalorii

Pobierz aplikację
    
© 2024 FatSecret. Wszelkie prawa zastrzeżone.