Brown Rice, Bean & Corn Salad
Czas Przygotowania: 1 godz
Czas Gotowania: 40 min
Typ posiłku:
Przystawki
Sałatki i Sosy do Sałatek
Lunch
Oceń:
Średnia ocena Użytkowników FatSecret
|
przez użytkownika: Mariaanfb
Brown Rice, Bean & Corn Salad
Brown rice, corn and red kidney bean salad with creamy avocado.
Składniki
Wskazówki
- Cook rice or use leftover brown rice, fry corn and combine other ingredients.
- Add salt and pepper to taste.
104 użytkowników dodało ten przepis do swoich książek kucharskich.
|
|
|
|
|
Zrecenzuj ten przepis
Musisz się zalogować, aby ocenić ten przepis. Kliknij tutaj, aby się zalogować
|
|
|
Znajdź Więcej Przepisów
|
Sortuj według Typ Posiłku
Przystawki
Sałatki i Sosy do Sałatek
Lunch
Najnowsze Przepisy
Prosty, miękki i smaczny przepis.
|
Przepis na miękki, smaczny i niskowęglowodanowy.
|
Słodka i kremowa przekąska.
|
Kremowy wypiek z tylko 5 składników.
|
|
Prześlij Przepis
Podsumowanie Wartości Odżywczych:
|
|
Jest 151 kalorii w 1 porcji Brown Rice, Bean & Corn Salad.
|
|
Podział Kalorii: 15% tłusz, 68% węglo, 17% białk. |
|
Wartość Odżywcza
Porcja
na porcje
Energia
632 kJ
8%
151 kcal
Tłuszcze
2,65g
4%
Tłuszcz Nasycony
0,408g
2%
Tłuszcz Jednonienasycony
1,442g
Tłuszcz Wielonienasycony
0,594g
Węglowodany
26,8g
10%
Cukier
1,63g
2%
Błonnik
5,3g
Białko
6,5g
13%
Sól
0,32g
5%
Cholesterol
0mg
Potas
407mg
20%
Podział Kalorii:
Węglowodany (68%)
Tłuszcze (15%)
Białko (17%)
|
|
* Na podstawie GDA 2000 kalorii
|