Zarejestruj się
|
Zaloguj się
Polska
Szukaj:
Żywność
Przepisy
Sprawność Fizyczna
Użytkownicy
Mój FatSecret
Żywność
Przepisy
Sprawność Fizyczna
Społeczność
Przepisy
Mexican Stuffed Peppers
Dodaj Zdjęcie
Dodaj do mojej Książki Kucharskiej
Dodaj do Dziennika Żywności
Dają:
8 porcja (e)
Typ posiłku:
Dania Główne
Oceń:
Średnia ocena Użytkowników FatSecret
przez użytkownika:
NancyJohnson
Mexican Stuffed Peppers
Cream cheese and sausage stuffed hot peppers.
Składniki
12 uncja cheddar cheese, shredded
8 uncja cream cheese
1
średnia
onion, chopped
12
medium
banana peppers
16 uncja chorizo
16 uncja breakfast pork sausage
8 uncja tomato sauce
Wskazówki
Split peppers down the middle and remove the seeds, do not cut through both sides. You may consider steaming peppers for 10 minutes.
Cook over medium heat both sausages with onions until brown.
Mix cream cheese and 3/4 of the cheddar cheese into sausage mixture.
Place peppers in baking pan. Stuff peppers with the sausage mixture.
Pour tomato sauce over peppers.
Bake at 325 °F (160 °C) for 30 minutes.
Sprinkle rest of cheese on peppers and then bake for additional 10 minutes.
Serve with sour cream if desired.
49 użytkowników dodało ten przepis do swoich książek kucharskich.
Recenzje
If you ensure that you are using a no sugar added tomato sauce, and cut down on the sausages. One serving of sausage a day would be ideal. Use low fat or 2 percent cheese and it would fit into the SBD phase 1.
30 kwi 09 przez użytkownika:
ItsnotaSECRET
Low carb, could make lower points using less sausage and fat free cream cheese
19 lut 09 przez użytkownika:
NancyJohnson
Zrecenzuj ten przepis
Musisz się zalogować, aby ocenić ten przepis. Kliknij
tutaj
, aby się zalogować
Znajdź Więcej Przepisów
Sortuj według Typ Posiłku
Dania Główne
Najnowsze Przepisy
przez użytkownika:
Lera_vm
Sałatka z Krewetek i Szynki
Smaczne danie o niskiej zawartości kalorii.
przez użytkownika:
basle1
Placki z Cukinii
Prosty przepis na przekąskę.
przez użytkownika:
Takmisieniechce
Gofry z Jogurtu Naturalnego
Śniadanie lub przekąska bez cukru.
przez użytkownika:
elizaieta2000
Kotleciki z Indyka
Smaczne danie z dużą ilością białka.
Zobacz Więcej Przepisów
Znajdź więcej przepisów na: Mexican Stuffed Peppers
Prześlij Przepis
Podsumowanie Wartości Odżywczych:
Jest 736 kalorii w 1 porcji Mexican Stuffed Peppers.
Podział Kalorii:
75% tłusz
, 5% węglo, 20% białk.
Wartość Odżywcza
Porcja
na porcje
na porcje
% RWS*
Energia
3078 kJ
37%
736 kcal
Tłuszcze
61,1g
87%
Tłuszcz Nasycony
28,385g
142%
Tłuszcze Trans
0,12g
Tłuszcz Jednonienasycony
23,989g
Tłuszcz Wielonienasycony
5,024g
Węglowodany
9,54g
4%
Cukier
3,41g
4%
Błonnik
3g
Białko
36,59g
73%
Sól
3,55g
59%
Cholesterol
166mg
Potas
743mg
37%
* Referencyjna wartość spożycia dla przeciętnej osoby dorosłej (8400 kJ / 2000 kcal)
37%
z GDA *
(736 cal)
Podział Kalorii:
Węglowodany (5%)
Tłuszcze (75%)
Białko (20%)
* Na podstawie GDA 2000 kalorii
Jakie jest moje Zalecane Dzienne Spożycie?