Typ posiłku:
Zakąski
Zupy
Lunch
Oceń:
Średnia ocena Użytkowników FatSecret
|
A great low carb broccoli cheese soup that will definitely become a favorite.
Składniki
Wskazówki
- Heat the chicken broth in a pot.
- In a separate bowl, mix cream cheese, 2 tablespoons of butter (optional), heavy cream and cheddar cheese. Place in microwave for 30 second intervals to soften. Stir after each 30 seconds.
- When broth is hot, stir in frozen broccoli and let soup heat up again.
- When soup is heated, pour the cream cheese mixture into the pot with the broccoli and chicken broth.
- Stir continuously to melt the cheeses into the broth.
- When soup is hot again, turn off the burner, and put half of the broccoli and 1/4 cup of broth into a blender and puree. (this will thicken the soup and make it creamy).
- Pour puree back into pot and stir well.
- Serve hot and garnish with cheese if you'd like.
903 użytkowników dodało ten przepis do swoich książek kucharskich.
|
Recenzje
I changed this recipe a bit. Sautéed the broccoli first in Olive and Butter. Needed more fat because I'm on Atkins. Then removed from pot. In pot whisked in Tofutti Sour Cream, and Heavy Cream. Added salt, pepper, garlic powder and nutmeg. Put on simmer and then whisked in Fancy shredded. Mozzarella and Chedder Cheese until smooth. Then added the sautéed broccoli to the pot with a cup of vegetable broth. Simmered another 10 -15 min on very low. Absolutely delicious.
22 lip 15 przez użytkownika: elee124065
|
I know this makes 8 servings, but how big are the servings?...1 cup - more, less???
31 mar 14 przez użytkownika: weightogo8093
|
If this can be made with fat free cream cheese and reduced fat cheddar cheese and still be palatable I would try. Sounds like a great recipe if you don't have to worry about fat intake.
04 sie 13 przez użytkownika: Oldbrokendownnurse
|
It is the best and think I am addicted, fried some bacon and onions before hand, cooked the soup then pureed it with blender and added the bacon, garlic and onions ....I just want to know what the serving size is please !!
18 sty 13 przez użytkownika: PontJieBoTTeR
|
Very tasty and filling. I cooked frozen broccoli crowns, drained, and chopped them myself. This cut down on the extra water.
28 lis 12 przez użytkownika: momcan
|
I tweeked this somewhat, I didnt have the canned broth on hand, used bullion cubes instead. I also used frozen broc/caulif mix. It was a bit on the thin side but had wonderful flavor!!
21 cze 12 przez użytkownika: mazzie1
|
This is easy, quick, and filling. It is also great because it freezes really well.
04 kwi 12 przez użytkownika: Dani_Suave
|
soup was really liquidy and didn't have that great of taste.
05 lut 12 przez użytkownika: m1717
|
I love this recipe too. I added a little powdered mustard and Franks red hot and it was amazing!
18 lis 11 przez użytkownika: gaelwyn
|
I loved this soup. I added some salt and lots of pepper. I think fresh broccoli would taste good too.
12 lis 11 przez użytkownika: happy woman
|
|
|
|
|
Zrecenzuj ten przepis
Musisz się zalogować, aby ocenić ten przepis. Kliknij tutaj, aby się zalogować
|
|
|
Znajdź Więcej Przepisów
|
Sortuj według Typ Posiłku
Zakąski
Zupy
Lunch
Najnowsze Przepisy
Pyszne, lekkie i pięknie zielone.
|
Pyszna przekąska zawierająca tylko 5 składników.
|
Kremowe i smaczne danie na lunch.
|
Szybkie śniadanie lub przekąska z zaledwie 4 składników.
|
|
Prześlij Przepis
Podsumowanie Wartości Odżywczych:
|
|
Jest 287 kalorii w 1 porcji Low Carb Broccoli Cheese Soup.
|
|
Podział Kalorii: 78% tłusz, 5% węglo, 17% białk. |
|
Wartość Odżywcza
Porcja
na porcje
Energia
1199 kJ
14%
287 kcal
Tłuszcze
25,02g
36%
Tłuszcz Nasycony
15,397g
77%
Tłuszcz Jednonienasycony
7,24g
Tłuszcz Wielonienasycony
1,021g
Węglowodany
3,74g
1%
Cukier
1,1g
1%
Błonnik
1,1g
Białko
12,44g
25%
Sól
1,74g
29%
Cholesterol
82mg
Potas
265mg
13%
Podział Kalorii:
Węglowodany (5%)
Tłuszcze (78%)
Białko (17%)
|
|
* Na podstawie GDA 2000 kalorii
|