Dodaj do mojej Książki Kucharskiej
Dodaj do Dziennika Żywności
Dają:
12 porcja (e)
Typ posiłku:
Zupy
Lunch
Oceń:
Average FatSecret member ranking Średnia ocena Użytkowników FatSecret
przez użytkownika: cjbbw

Vegetable and Bean Soup

A quick, easy and healthy soup with lots of vegetables.

Składniki

Wskazówki

  1. In a large pot add tomato juice, chicken stock cubes, corn, carrots, green beans, kidney beans, diced tomatoes and 6 - 8 cups of water.
  2. Bring to boil and simmer for 20 minutes.
  3. Add green peas and spinach.
  4. Simmer for about 5 minutes until peas are heated through.
54 użytkowników dodało ten przepis do swoich książek kucharskich.
 

Recenzje 
2 pts
user vote
03 gru 11 przez użytkownika: mama mel
2pts
user vote
15 maj 10 przez użytkownika: Susie-Q

     
 

Zrecenzuj ten przepis



Musisz się zalogować, aby ocenić ten przepis. Kliknij tutaj, aby się zalogować
 

Znajdź Więcej Przepisów

Sortuj według Typ Posiłku

Zupy Lunch

Najnowsze Przepisy

przez użytkownika: AsiaAikido
Szybkie śniadanie lub przekąska z zaledwie 4 składników.
przez użytkownika: Natalitschka1
Słodka i kremowa przekąska.
przez użytkownika: agatek_r
Przepis na miękki, smaczny i niskowęglowodanowy.
przez użytkownika: Takmisieniechce
Pyszna przekąska zawierająca tylko 5 składników.

Prześlij Przepis

Podsumowanie Wartości Odżywczych:

Jest 128 kalorii w 1 porcji Vegetable and Bean Soup.
Podział Kalorii: 6% tłusz, 74% węglo, 20% białk.

Wartość Odżywcza
Porcja
na porcje
na porcje
% RWS*
Energia
534 kJ
6%
128 kcal
Tłuszcze
0,95g
1%
Tłuszcz Nasycony
0,2g
1%
Tłuszcz Jednonienasycony
0,144g
Tłuszcz Wielonienasycony
0,411g
Węglowodany
26,51g
10%
Cukier
10,04g
11%
Błonnik
6,7g
Białko
7g
14%
Sól
3,06g
51%
Cholesterol
0mg
Potas
794mg
40%
* Referencyjna wartość spożycia dla przeciętnej osoby dorosłej (8400 kJ / 2000 kcal)
6%
z GDA *
(128 cal)
6% GDA
Podział Kalorii:
 
Węglowodany (74%)
 
Tłuszcze (6%)
 
Białko (20%)
* Na podstawie GDA 2000 kalorii

Pobierz aplikację
    
© 2024 FatSecret. Wszelkie prawa zastrzeżone.