Czas Przygotowania: 20 min
Czas Gotowania: 5 min
Typ posiłku:
Dania Główne
Oceń:
Średnia ocena Użytkowników FatSecret
|
przez użytkownika: Afaustina
Pancetta Salmon Kebabs with Parsley Vinaigrette
While not low calorie, this yummy salmon dish is sure to impress.
Składniki
Wskazówki
- Mince the garlic. Cut salmon in to 1 1/2" chunks. Coarsely chop the parsley.
- Combine 1/4 cup oil, the vinegar, garlic, salt and 1/4 teaspoon pepper in a bowl and set aside.
- Heat grill to high, 450-550° F (230-290° C). In a large bowl, combine remaining tbsp. oil with remaining 1/4 teaspoon pepper. Turn salmon in oil to coat.
- Set out rows of 3 salmon chunks on a work surface. Unroll pancetta slices in to strips and wrap strips once or twice around the salmon, weaving long pieces between chunks. Skewer each row of salmon with chunks slightly separated.
- Oil cooking grate, using tongs and a wad of oiled paper towels. Set kebabs on grate, then grill, covered, turning once, until fish is barely cooked through, 4 minutes.
- Arrange kebabs on plates. Stir parsley into dressing: spoon on top of kebabs. Serve with warm crusty bread for dunking.
156 użytkowników dodało ten przepis do swoich książek kucharskich.
|
|
|
|
|
Zrecenzuj ten przepis
Musisz się zalogować, aby ocenić ten przepis. Kliknij tutaj, aby się zalogować
|
|
|
Znajdź Więcej Przepisów
|
Sortuj według Typ Posiłku
Dania Główne
Najnowsze Przepisy
Słodka i kremowa przekąska.
|
Prosty przepis na przekąskę.
|
Śniadanie lub przekąska bez cukru.
|
Bogaty, słodki i smaczny.
|
|
Prześlij Przepis
Podsumowanie Wartości Odżywczych:
|
|
Jest 450 kalorii w 1 porcji Pancetta Salmon Kebabs with Parsley Vinaigrette.
|
|
Podział Kalorii: 63% tłusz, 0% węglo, 36% białk. |
|
Wartość Odżywcza
Porcja
na porcje
Energia
1881 kJ
22%
450 kcal
Tłuszcze
30,99g
44%
Tłuszcz Nasycony
5,978g
30%
Tłuszcze Trans
0g
Tłuszcz Jednonienasycony
15,951g
Tłuszcz Wielonienasycony
5,17g
Węglowodany
0,43g
0%
Cukier
0,03g
0%
Błonnik
0,1g
Białko
39,91g
80%
Sól
1,49g
25%
Cholesterol
86mg
Potas
738mg
37%
Podział Kalorii:
Węglowodany (1%)
Tłuszcze (63%)
Białko (36%)
|
|
* Na podstawie GDA 2000 kalorii
|